چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
خوراکی های تزئینی
وسایل و مواد لازم:
۱ عدد سیب
هلو یا سیب دیگری برای تزئین
چاقوی تایلندی
روش تهیه لاکپشت:
۱. سیب را به دو نیم کنید. با این دو نیمه دو لاکپشت می توان درست کرد.
۲. با چاقوی تایلندی سه شش ضلعی در کنار هم ببرید.
۳. بعد سلول های دیگر را اضافه کنید.
۴. در هر شش ضلعی مارپیچ هایی دربیاورید.
۵. هلو را قاچ کنید و برای سر و پاهای لاکپشت استفاده کنید.
نکته: یادتان باشد از آبلیمو استفاده کنید تا سیب های قهوه ای نشوند.
نکاتی برای حکاکی روی سیب:
۱. اگر نمی خواهید که سیب ها سریع قهوه ای شوند، آنها را زیاد عمیق نبرید. طرح های زیبایی از کنتراست بین پوست قرمز/سبز و گوشت سفید سیب درمی آید که نیازی به برش عمیق ندارد.
۲. برای آنکه قسمت های برش خورده قهوه ای نشوند، به آن قسمت های آبلیمو بزنید. بلورهای اسید لیمو را در آب حل کنید. سیب را هر بار پس از چند برش در این آب فرو کنید. این باعث می شود که طرح شما ساعت های بیشتری زیبا بماند.
۳. با سلفون روی سیب برش خورده را بپوشانید تا اکسیژن به آن نرسد.
۴. سیب های برش خورده را در مکان سرد یا یخچال نگهداری کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست