یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

حفظ سلامت دستگاه گوارش با لازانیای بادمجان


حفظ سلامت دستگاه گوارش با لازانیای بادمجان

● مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر
بادمجان: یک عدد متوسط‌ (۵۰۰ گرم)‌
روغن زیتون: ۲ قاشق سوپخوری
قارچ (ورقه شده)‌: ۳۰۰ گرم
هویج: یک عدد بزرگ
آویشن تازه: یک قاشق چایخوری
رب‌گوجه‌فرنگی: ۴ قاشق …

مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر

بادمجان: یک عدد متوسط‌ (۵۰۰ گرم)‌

روغن زیتون: ۲ قاشق سوپخوری

قارچ (ورقه شده)‌: ۳۰۰ گرم

هویج: یک عدد بزرگ

آویشن تازه: یک قاشق چایخوری

رب‌گوجه‌فرنگی: ۴ قاشق سوپخوری

لازانیا (خشک):‌ ۵۰۰ گرم

پنیر پارمزان: یک پیمانه

نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه:

بادمجان را به صورت نگینی خرد کنید. به آنها نمک بزنید و ۱۵ دقیقه بگذارید بماند. سپس آنها را خشک کنید و در یک کاسه بریزید. ۲ قاشق‌ غذاخوری روغن به آن اضافه کنید. سپس درون ظرف فر که آن را با کاغذ روغنی پوشانده‌اید، بگذارید و حدود ۲۰ دقیقه درون فر با حرارت ۴۵۰ درجه فارنهایت قرار دهید. درون یک تابه باقی‌ روغن را بریزید و آن را روی حرارت ملایم بگذارید. قارچ ورقه شده و هویج را که نگینی خرد کرده‌اید، درون روغن بریزید. کمی آنها را تفت دهید. سپس آویشن و ادویه غذا را اضافه کنید. وقتی قارچ و هویج کمی نرم شد، آنها را از روی حرارت بردارید.

ظرف فر را چرب کنید. کمی رب به ته ظرف بمالید و یک ورقه لازانیا ته ظرف بگذارید. سپس یک لایه قارچ و هویج روی لازانیا بریزید و بعد کمی رب روی آنها بریزید. یک ورقه لازانیا روی آنها بگذارید و این بار یک لایه بادمجان روی آن بچینید. بعد روی آن رب و پنیر پارمزان بریزید. این لایه‌ها را تکرار کنید. روی آخرین لازانیا فقط رب و پنیر بریزید. روی ظرف را با فویل بپوشانید و آن را حدود ۴۰ دقیقه در فر بگذارید. وقتی کاملا پخته شد. ظرف را از فر بیرون بیاورید. فویل روی ظرف را بردارید و ۱۰ دقیقه دیگر آن را درون فر بگذارید تا طلایی شود. ظرف را از فر بیرون بیاورید و حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه صبر کنید تا کمی سرد شود. سپس با تزئین دلخواه خود سرو کنید.

نقش بادمجان بر سلامت بدن

۱ ـ فیبر موجود در آن به هضم غذا و حفظ سلامت دستگاه گوارش کمک می‌کند.

۲ ـ کالری اندک و فاقد چربی، آن را به غذایی مناسب برای کاهش وزن تبدیل کرده است.

۳ ـ مصرف بادمجان در افراد دیابتی به علت محتوای فیبر بالا و کربوهیدرات محلول اندک توصیه می‌شود.

۴ ـ‌ مصرف بادمجان در افراد مبتلا به نقرس توصیه نمی‌شود



همچنین مشاهده کنید