جمعه, ۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 24 January, 2025
مجله ویستا
کرامبل سیب
مواد لازم برای تهیه کرامبل:
- آرد- ۳۰۰ گرم
- نمک- کمی
- شکر (ترجیحا قهوه ای)- ۱۷۵ گرم
- کره هم دمای اتاق- ۲۰۰ گرم
- کره- کمی برای چرب کردن ظرف
مواد لازم برای داخل کرامبل:
- سیب خرد شده- ۴۵۰ گرم
- شکر (ترجیحا قهوه ای) ۵۰ گرم
- آرد- یک قاشق غذاخوری
- دارچین- کمی
طرز تهیه:
فر را روشن و روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
آرد و شکر را در ظرف بزرگ خوب مخلوط کنید. کره را کم کم به آرد اضافه و با نوک انگشت با هم مخلوط کنید تا به شکل خرده نان در بیاید. سیب، شکر، یک قاشق غذاخوری آرد و دارچین را با هم مخلوط کنید. مخلوط میوه را در ظرفی که از قبل چرب کرده اید، بریزید، سپس مخلوط کرامبل را روی سیب بپاشید به طوری که سطح آن کاملا پوشیده شود و به مدت ۴۵ دقیقه در فر قرار دهید تا مخلوط سیب شروع به جوشیدن کند و روی آن قهوه ای شود. در انتها اپل کرامبل را کنار بگذارید تا کمی سرد شود و با خامه یا بستنی سرو کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست