شنبه, ۳۰ تیر, ۱۴۰۳ / 20 July, 2024
مجله ویستا

کرامبل سیب


کرامبل سیب

▪ مواد لازم برای تهیه کرامبل:
- آرد- ۳۰۰ گرم
- نمک- کمی
- شکر (ترجیحا قهوه ای)- ۱۷۵ گرم
- کره هم دمای اتاق- ۲۰۰ گرم
- کره- کمی برای چرب کردن ظرف
▪ مواد لازم برای داخل کرامبل:
- سیب خرد شده- ۴۵۰ گرم
- …

مواد لازم برای تهیه کرامبل:

- آرد- ۳۰۰ گرم

- نمک- کمی

- شکر (ترجیحا قهوه ای)- ۱۷۵ گرم

- کره هم دمای اتاق- ۲۰۰ گرم

- کره- کمی برای چرب کردن ظرف

مواد لازم برای داخل کرامبل:

- سیب خرد شده- ۴۵۰ گرم

- شکر (ترجیحا قهوه ای) ۵۰ گرم

- آرد- یک قاشق غذاخوری

- دارچین- کمی

طرز تهیه:

فر را روشن و روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

آرد و شکر را در ظرف بزرگ خوب مخلوط کنید. کره را کم کم به آرد اضافه و با نوک انگشت با هم مخلوط کنید تا به شکل خرده نان در بیاید. سیب، شکر، یک قاشق غذاخوری آرد و دارچین را با هم مخلوط کنید. مخلوط میوه را در ظرفی که از قبل چرب کرده اید، بریزید، سپس مخلوط کرامبل را روی سیب بپاشید به طوری که سطح آن کاملا پوشیده شود و به مدت ۴۵ دقیقه در فر قرار دهید تا مخلوط سیب شروع به جوشیدن کند و روی آن قهوه ای شود. در انتها اپل کرامبل را کنار بگذارید تا کمی سرد شود و با خامه یا بستنی سرو کنید.