چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
دوستان و دشمنان حافظه
همه ما در فیلمهای سینمایی یا زندگی روزمره مشاهده کردهایم که حافظه تاچه حد در زندگی نقش دارد و ضعیف شدن آن مشکلات بسیار جدی برای فرد ایجاد میکند.
این در حالی است که نوع تغذیه بر حافظه تاثیر مستقیمی دارد. به گفته کارشناسان، نمک، شکر و چربیهای اشباع، دشمنان حافظه هستند. مواد غذایی خیلی شیرین تعادل هورمون انسولین را در بدن بر هم زده و موجب ایجاد بیماری و کاهش قدرت ذهنی میشوند.
اسیدهای چرب اشباع نیز با رسوب بر دیواره رگ ها باعث سفت شدن و تنگی آنها شده و با ایجاد اختلال در جریان خونی که به مغز میرسد، قدرت یادگیری و ذهنی فرد را کاهش می دهند.
اما اگر به دنبال تقویت حافظه هستید مصرف سبزیهای خام و تازه، روغن ماهی، تخم مرغ، توتفرنگی، تمشک، شاتوت، کلم قرمز، آلو، آلبالو و انگور را فراموش نکنید.
این مواد غذایی با در اختیار داشتن مقادیر خوبی از آنتیاکسیدانت یا اسیدهای چرب امگا۳ ، موجب تقویت حافظه میشوند.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست