دوشنبه, ۳۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 20 May, 2024
چرا به کاهو آبلیمو بزنیم؟
مصرف چند وعده از سبزیها و صیفیها، در طول روز به همه افراد در تمام گروههای سنی توصیه میشود. این مواد غذایی، سرشار از انواع ویتامینها و آنتیاکسیدانها هستند و مصرفشان بهتنهایی، برای دریافت ریزمغذیهای مفید و فراوانشان کافی است...
با این حال، بهتر است انواع صیفیها مانند خیار، گوجهفرنگی و هویج یا سبزیهایی مانند کاهو و کلم را با چاشنیهای تازه مثل آبلیمو، آبغوره یا آب نارنج، طعمدار کنیم تا ارزش تغذیهای آنها بالاتر رود. بهعلاوه، افزودن چاشنیهای حاوی ویتامین C (مثل آبلیموی تازه) به سبزیها و صیفیهای مختلف، باعث جذب بهتر و بیشتر آهن آنها در بدن میشود.
بهتر است افراد چاق و دارای اضافهوزن از مصرف زیاد روغنهای مختلف و خوبی مانند روغن زیتون هم همراه سالاد و سبزیها پرهیز کنند چون حتی روغنهای خوب و گیاهی هم حاوی کالری هستند.
البته توصیه میشود افراد لاغر و آنهایی که کمبود وزن دارند، ارزش تغذیهای و کالری سالاد سبزیها یا صیفیها را با افزودن مقداری روغن مفید مانند روغن زیتون، کانولا، ذرت، آفتابگردان یا کنجد، بالاتر ببرند تا کمکی هم به افزایش وزن آنها شود.
دکتر محمدرضا وفا
دانشیار دانشگاه علوم پزشکی ایران
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
رئیس جمهور سیدابراهیم رئیسی سید ابراهیم رئیسی ایران بالگرد رئیسی ابراهیم رئیسی سقوط بالگرد رئیسی سقوط بالگرد دولت سیزدهم مجلس شورای اسلامی دولت
هلال احمر تهران پلیس سیل هواشناسی سلامت مشهد سیل مشهد سیلاب بارش باران آموزش و پرورش سازمان هواشناسی
خودرو قیمت دلار یارانه دلار قیمت خودرو بورس حقوق بازنشستگان ایران خودرو بازار خودرو قیمت طلا مالیات قیمت سکه
سینمای ایران سینما نمایشگاه کتاب لیلا حاتمی زری خوشکام علی حاتمی کتاب تلویزیون فیلم
قرآن ایلان ماسک مریخ
رژیم صهیونیستی غزه روسیه اسرائیل فلسطین آمریکا جنگ غزه حماس چین اوکراین ترکیه نوار غزه
فوتبال لیگ برتر انگلیس استقلال لیگ برتر منچسترسیتی فدراسیون فوتبال بازی تراکتور بارسلونا باشگاه پرسپولیس اشکان دژاگه مهدی تاج
هوش مصنوعی ناسا گوگل هواپیما آیفون اپل تبلیغات اینترنت نمایشگاه ایران هلث
خواب استرس سازمان غذا و دارو کاهش وزن آلزایمر پزشک سلامت روان ویتامین دیابت