شنبه, ۲۹ دی, ۱۴۰۳ / 18 January, 2025
مجله ویستا
خوراک بوقلمون با سس خردل
موادلازم
۴ تا ۶ عدد ران بوقلمون
کمی نمک
کمی روغن
مواد لازم برای تهیه سس
۴ قاشق غذاخوری کره
نصف یک پیاز بزرگ
نصف فنجان سرکه سیب
یک دوم فنجان شکر
یک دوم فنجان خردل
یک قاشق چایخوری دارچین
یک عدد برگ بو
نمک به میزان دلخواه
طرز تهیه
بوقلمون را بخوبی شسته و به آن نمک بزنید و برای ۳۰ دقیقه در دمای آشپزخانه قرار دهید. برای تهیه سس پیاز را در کره به آرامی تفت دهید.
سپس سرکه سیب را همراه شکر، خردل و دارچین و برگ بو به آن اضافه کنید.
این مواد با حرارت ملایم باید برای ۳۰ دقیقه بپزند تا سس جا بیفتد. بوقلمونها را روی کبابپز بگذارید پس از ۳ تا ۴ دقیقه با قلم مو از سس تهیه شده به آن آغشته کرده و اجازه دهید تا بوقلمون کبابی شود.
این کار را تا کبابی شدن تمام سطوح بوقلمون ادامه دهید. هر ۲۰ دقیقه یکبار این سس را باز هم به نقاط کبابی شده آغشته کرده تا بوقلمون کاملاً طعم سس را به خود بگیرد.
به یاد داشته باشید که گوشت بوقلمون سفت است و باید با حرارت بسیار ملایم و به مدت طولانی پخته و کبابی شود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست