جمعه, ۲۱ دی, ۱۴۰۳ / 10 January, 2025
نکاتی درباره مصرف پنیر
پنیر به کندی جذب بدن می شود و مصرف زیاد آن اشتها را کم می کند. برای کسانی که طبع گرم دارند مفید است و برعکس ضررهای آن برای افراد با طبع سرد بیشتر از خواص آن است. مصرف زیاد پنیر ممکن است باعث نوعی قولنج شدید (کولیت) موسوم به «ایلئوس» شود.
برای رفع بادی که در نتیجه مصرف پنیر در بدن به جود می آید بهتر است عسل بخورید. اگر پنیر تازه را با خرما مصرف کنید کیفیت و خواص غذایی آن بیشتر می شود زیرا خرما مانع از دفع سریع پنیر می شود و آن را برای مدت بیشتری در دستگاه گوارش نگه می دارد و باعث می شود که بدن از آن استفاده بیشتری کند.
باید در نظر داشت که پس از مصرف پنیر از خوردن غذای دیگر اجتناب شود تا تمام آن کاملا هضم شود.
هم چنین پس از مصرف پنیر یا هرگونه لبنیات دیگر نباید آبغوره یا دیگر ترشی جات را مصرف کرد زیرا باعث بریدن پنیر در معده و هضم نشدن صحیح آن می شود.
معجزات غذایی و درمانی شیر و فرآورده های لبنی-دکتر محمد دریایی
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست