پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
نکاتی درباره مصرف پنیر
پنیر به کندی جذب بدن می شود و مصرف زیاد آن اشتها را کم می کند. برای کسانی که طبع گرم دارند مفید است و برعکس ضررهای آن برای افراد با طبع سرد بیشتر از خواص آن است. مصرف زیاد پنیر ممکن است باعث نوعی قولنج شدید (کولیت) موسوم به «ایلئوس» شود.
برای رفع بادی که در نتیجه مصرف پنیر در بدن به جود می آید بهتر است عسل بخورید. اگر پنیر تازه را با خرما مصرف کنید کیفیت و خواص غذایی آن بیشتر می شود زیرا خرما مانع از دفع سریع پنیر می شود و آن را برای مدت بیشتری در دستگاه گوارش نگه می دارد و باعث می شود که بدن از آن استفاده بیشتری کند.
باید در نظر داشت که پس از مصرف پنیر از خوردن غذای دیگر اجتناب شود تا تمام آن کاملا هضم شود.
هم چنین پس از مصرف پنیر یا هرگونه لبنیات دیگر نباید آبغوره یا دیگر ترشی جات را مصرف کرد زیرا باعث بریدن پنیر در معده و هضم نشدن صحیح آن می شود.
معجزات غذایی و درمانی شیر و فرآورده های لبنی-دکتر محمد دریایی
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران رهبر انقلاب انتخابات دولت سیزدهم مجلس شورای اسلامی روز دختر رافائل گروسی رئیس جمهور سید ابراهیم رئیسی حجاب مجلس انتخابات مجلس
قتل تهران پلیس هواشناسی شهرداری تهران وزارت بهداشت بارش باران آموزش و پرورش سیل فضای مجازی سلامت قوه قضاییه
گاز دولت مالیات خودرو قیمت دلار قیمت خودرو قیمت طلا مسکن حقوق بازنشستگان ایران خودرو بازار خودرو بانک مرکزی
نمایشگاه کتاب تهران نمایشگاه کتاب تلویزیون کتاب محمدمهدی اسماعیلی سینمای ایران سریال دفاع مقدس سینما تئاتر موسیقی رسانه ملی
دانشجویان دانش بنیان اینوتکس
رژیم صهیونیستی غزه اسرائیل فلسطین جنگ غزه آمریکا رفح روسیه حماس حمله به رفح نوار غزه ترکیه
فوتبال رئال مادرید استقلال پرسپولیس لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ لیگ برتر بازی ذوب آهن لیگ برتر ایران نساجی لیگ برتر فوتبال ایران
اینترنت تبلیغات اپل عیسی زارع پور سامسونگ ناسا گوگل آب مایکروسافت نوآوری
هندوانه آسم سنگ کلیه بیماران خاص کمردرد ناباروری بیمه سبزیجات اعتماد به نفس