جمعه, ۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 24 January, 2025
گل خشک معطر
مواد لازم
یک شاخه دارچین، ۵ عدد ادویه گل میخک،
۲ عدد بادیان رومی،
یک عدد لیمو، یک عدد پرتقال،نصف فنجان گل رز تازه،
نصف فنجان گل اسطوخودوس و چند برگ نعنا
طرز کار
پرتقال و لیمو را به صورت دایرهای و بسیار نازک بریده همراه گلها روی یک سطح صاف چیده، در فر با حرارت ۱۴۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.تمام مواد را با هم به شیوه دلخواه در ظرف مورد نظر معمولاً یک گلدان یا جعبه زیبا و یا ظرف شیشهای چیده در هر نقطه از منزل که مایلید، قرار دهید و ۲ یا ۳ بار در هفته گلها را به هم بزنید تا عطر تازه از آنها خارج شود. پس از حدوداً ۵ یا ۶ هفته عطر ظرف گل خشک از بین میرود. در این زمان با چکاندن چند قطره روغن عصاره معطر مورد دلخواه مثل روغن لیمو، پرتقال، گلها و... را روی گلها ریخته، آنها را مخلوط کرده سپس مرتب کنید تا زیبایی چیدمان گلها نیز حفظ شود. اگر ظرف گل گرد و خاک گرفت، آن را در یک آبکش ریخته، بالای یک قابلمه آبجوش بگیرید تا بخار آب، گرد و خاک را بزداید.از این گلها میتوان بستههای خوشبو نیز ساخت. بدین منظور کیسههای کوچک از پارچه نازک ترجیحاً منفذدار مثل ارگانزا ساخته، آنها را از گلها پر کرده و با روبان ببندید. سپس در کشوها و کمد لباسها قرار دهید.
پرنیان نساج
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست