سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
توصیه های مفید درباره اسباب کشی به خانه جدید
مهم نیست که اسباب کشی کابوس هست یا نه. مهم این است که خیلی از ما و اطرافیان مان باید سالانه یا حداقل چند سالی یک بار، این کار را انجام دهیم. حالا وقت تشبیه و استعاره نیست؛ وقت اسباب کشی است. روزهای تابستان برای بیشتر خانواده ها روزهای جابه جایی و اسباب کشی به خانه جدید است. ما به شما می گوییم که چگونه می توانید بدون کابوس، راحت تر اسباب کشی کنید!
انتقال به خانه ی جدید برای شما هیجان انگیز و درعین حال سخت است. به نکات زیر توجه داشته باشید تا اسباب کشی شما به راحتی و بدون مشکل سپری شود.
جابجایی وسایل به خانه ی جدید توسط شرکت هایی که قابل اعتمادند اهمیت زیادی دارد. از آن ها بپرسید از چه وسیله ای برای جابجایی وسایل استفاده می کنند، ماشین آن ها چیست، چند نفر کارگر دارند و ... این کارها برای اطمینان از رسیدن تمام وسایل شما بدون نقص و آسیب به خانه ی جدید است.
2 . وسایلتان را تنها نگذاریداین یک نباید بزرگ است. حتی اگر از قابل اعتمادترین شرکت ها کارگر گرفته اید باید بازهم تمام مراحل کار را به دقت تحت نظر داشته باشید. هیچ وقت وسایل را بدون مراقب نگذارید، شما می دانید کدام وسایلتان نیاز به مراقبت بیشتری دارند.
3 . مواظب خانه ی خود باشیدهمیشه در اسباب کشی می خواهید تندتر کارها را انجام دهید تا تمام شوند. شما بدون اینکه زیاد به خانه ی خود توجهی داشته باشید همه چیز را تند تند جابجا می کنید که این کار می تواند باعث آسیب به خانه شود. به گوشه ها دقت داشته و مراقب رنگ خانه باشید، مواظب باشید مبلمان و وسایل شما و دیوارهای خانه آسیبی نبینند.
4 . بارها و بارها چک کنیدهمیشه حواستان جمع باشد، همه ی جزئیات را تحت نظر داشته باشید. لیستی از وسایل خود و تعداد جعبه ها تهیه کنید. با بردن هر وسیله به خانه در لیست خود جلوی آن یک تیک بزنید. در واقع بعد از رسیدن به مقصد باید تمام کارتن های خود را شمرده و تمام وسایل را چک کنید تا کامل و سالم باشند.
5 . روی بسته بندی نام وسایل را مشخص کنیددر ابتدا مشخص کنید چه چیزهایی باید با هم در یک بسته قرار گیرند، وسایل اتاق نشیمن، اتاق کودک، آشپزخانه و حمام را جدا کنید. روی هر جعبه با جزئیات مشخص کنید چه چیزهایی داخل آن است. روی جعبه هایی که وسایل آن شکستنی هستند حتماً کلمه ی "شکستنی" را ذکر کنید.
6 . بر تمام مراحل نظارت وجود داشته باشدسعی نکنید خودتان همه ی کارها را مدیریت کنید، از والدین و دوستان خود نیز برای این کار کمک بگیرید. هر نفر در یک نقطه از مسیر بوده و بر کار نظارت داشته باشد. باید مطمئن شوید وسایل کامل داخل خانه ی شما می شوند. مراقب باشید کارگران وسایل سنگین را روی هم نگذارند و کارتن هایی که روی آن شکستنی نوشته اید را با احتیاط حمل کنند.
7 . قبل از اسباب کشی باید کارهای خانه تمام شده باشنداگر کارهای خانه ی جدید هنوز تمام نشده است بهتر است اسباب کشی خود را کمی عقب بیندازید، زیرا کار در خانه زمانی که خودتان هم در آن ساکن هستید سخت است. حتی کارهای کوچک مانند طراحی یک دیوار یا نصب کابینت باید قبل از آمدن شما تمام شده باشد. در صورت امکان صبر کنید تا کارها تمام شوند، عجله نکنید.
8 . هر بار از یک قسمت خانه شروع کنیدهمه ی جعبه ها را همزمان باز نکنید، هر بار از یک نقطه کار خود را شروع کنید. بهتر است از اتاق نشیمن که درب خانه به آن باز می شود کارتان را شروع کنید. سپس به نوبت سراغ اتاق های دیگر بروید. می توانید برای چیدن وسایل از دوستان خود نیز کمک بگیرید. بهتر است اتاق خواب را شما و همسرتان بچینید زیرا فضایی شخصی است و باید توسط خودتان به آن رسیدگی شود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست