جمعه, ۱۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 31 January, 2025
مجله ویستا
بیسکویت خرما با گردو
مواد لازم
بیسکویت نرم شده:
۲ و ۱/۳ لیوان
شیر عسل:
۳/۴ لیوان
خرما بدون هسته:
۱ و ۱/۲ لیوان
مغز گردو نرم شده:
۱/۲ لیوان
کره:
۲۰۰ گرم
شکلات مایع:
برای تزئین
طرز تهیه
خرما، شیرعسل، کره را در ماهیتابه ای ریخته روی حرارت ملایم قرار دهید. مواد را روی حرارت هم بزنید تا وقتی که کره ذوب شود. مواد را از روی حرارت برداشته با قاشق چوبی هم بزنید تا وقتی که نرم شود.
بیسکویت نرم شده و مغز گردو نرم شده را با هم مخلوط کرده به مواد اضافه کنید. مواد را با دست خوب ورز دهید تا یکدست شود.
ظرف پیرکسی را با کره کمی چرب کرده مواد را به صورت یکنواخت در ظرف ریخته روی آن را با قاشق صاف کنید. روی مواد را با شکلات مایع تزئین کنید سپس ظرف را به مدت دو ساعت در یخچال بگذارید.
ظرف را از یخچال خارج کرده شیرینی را به صورت مستطیل های کوچک برش دهید و در ظرف دیگری بچینید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست