یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
وقتی میگوها کباب می شوند
هوا که سرد میشود، مصرف غذاهای دریایی در کشور بالاتر میرود، هرچند که باز هم به پای کشورهای مناطق مدیترانهای نمیرسد...
غذاهای دریایی شامل انواع ماهی و میگو است و ایرانیها بیشتر عادت دارند که این منابع پروتئینی را سرخشده بخورند در حالی که میتوان آنها را بهصورت کبابشده هم تهیه کرد و از ارزش غذاییشان بهره برد. در این شماره طرز تهیه میگوی کبابی را برایتان انتخاب کردهایم. با ما همراه شوید.
● مقدار کالری
موادغذایی کباب میگو در مجموع ۱۶۳۵ کیلوکالری انرژی دارد و در صورت تقسیم این غذا میان ۳ نفر، به هر نفر ۵۴۵ کیلوکالری انرژی خواهد رسید. البته شما میتوانید مقدار روغن مصرفی در این غذا را کاهش دهید تا میزان کالری دریافتیتان کاهش پیدا کند. یادتان باشد هر قاشق غذاخوری روغن مایع (مثل روغنزیتون)، ۹۰ کیلوکالری انرژی دارد.
● همراه این غذا
میتوانید کنار میگوهای کبابی برنج پخته بگذارید. سیبزمینی پخته نیز از همراه غذاهایی است که توصیه میشود همراه میگوها میل شود. نوشیدنی مناسبی هم که (از نظر طعم) با این غذا به شما پیشنهاد میکنیم، آبانگورقرمز است که نوع داخلی آن بدون اینکه شکر و افزودنی به آن اضافه شده باشد، وجود دارد و میتوانید با خیال راحت این نوشیدنی را که مخلوطی از آب و اسانس انگورقرمز است، مصرف کنید.
● طـرز تـهـیـه
در تابهای کره را آب کنید و به آن ربگوجهفرنگی، روغنزیتون، پودرسیر، گوجهفرنگی رنده شده و ادویهها را اضافه کنید و بگذارید ۳۰ دقیقه روی حرارت باقی بماند تا غلظت پیدا کند. بعد آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید سرد شود. میگوها را ۳۰ دقیقه در این سس بخوابانید. البته در این هنگام آب لیموترشها را نیز اضافه کنید. سپس تابهای چدنی را روی حرارت قرار دهید و میگوهای مزهدارشده را در آن بگذارید تا کباب شوند. بعد از کباب شدن، آنها را سرو و داغداغ میل کنید.
● مـواد لازم (برای ۳ نفر)
میگو/۴۰۰گرم/۷۰۰کیلوکالری
ربگوجهفرنگی/۱قاشق مرباخوری/۵کیلوکالری
روغنزیتون/۵قاشق غذاخوری/۴۵۰کیلوکالری
لیموترش/۲عدد/۵کیلوکالری
کره/۵۰گرم/۴۵۰کیلوکالری
گوجهفرنگی/۲عدد/۲۵کیلوکالری
پودرسیر/۱قاشق مرباخوری/۰کیلوکالری
زردچوبه/۱قاشق چایخوری/۰کیلوکالری
نمک و فلفل سیاه/به میزان دلخواه/۰کیلوکالری
● پیشنهاد سرآشپز
سامان گلریز
مدرس آشپزی
۷ راز میگوکبابی
میگو از جمله غذاهای دریایی و تا حدودی گران است ولی هر چند وقت یکبار خوردن آن به خانوادههای ایرانی بهخصوص در فصل زمستان توصیه میشود. بیشتر وقتها این ماده غذایی بهصورت سرخشده یا سوخاری تهیه میشود اما مردم برخی کشورها در کبابکردن آن مهارت ویژهای دارند، بهخصوص مردم کشورهای تایلند و ایتالیا. هنگام کبابکردن میگو باید نکتههای مختلفی را مدنظر قرار داد که مهمترین آنها عبارتند از:
۱. میگویی که برای کبابکردن استفاده میکنید باید درشت باشد زیرا میگوهای ریز حین پختن خشک و سفت میشوند بنابراین میگوهای ریزتر برای سرخکردن و میگوهای درشت برای کبابکردن مناسب هستند.
۲. هنگام خرید میگو دقت کنید اگر میگوهای مورد نظرتان دارای سر هستند، سرشان بوی نامطبوعی ندهد. در ضمن، میگوها سفت باشند و بافت ارتجاعی نیز داشته باشند.
۳. برای کبابکردن میگو میتوانید آنها را در تابههای چدنی و در میان سیخهای چوبی قرار دهید یا اینکه از سیخهای نازک فلزی استفاده و آنها را روی منقل یا باربیکیو کباب کنید.
۴. اگر میگو را روی منقل کباب میکنید، باید آتش یکنواخت باشد و سیخهای میگو حداقل ۲ سانتیمتر از آتش فاصله داشته باشند.
۵. از قرار دادن طولانیمدت میگوها روی آتش خودداری کنید زیرا حرارت بیش از حد، باعث سفت شدن میگوها خواهد شد. یادتان باشد نشانه پختهشدن میگو، حلقه شدن آن بر اثر حرارت است بنابراین به محض حلقه شدن میگوها، آنها را از روی آتش بردارید.
۶. میگوی کبابی را به اندازه مصرف هر وعده، مزهدار کنید زیرا گرمکردن دوباره آن طعم مناسبی برای این غذا ایجاد نخواهد کرد و دلچسب نخواهد بود.
۷. وقتی میگوها کباب شدند، روی سیخهای داغ کمی آبپرتقال ترش یا آبنارنج بریزید و بعد آن را سرو کنید. به این ترتیب طعم غذایتان منحصر بفرد خواهد شد.
ساقی اخوان
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
حسین امیرعبداللهیان لبنان وزیر خارجه دولت سیستان و بلوچستان جنگ انتخابات مجلس شورای اسلامی حجاب دولت سیزدهم مجلس حسن روحانی
سیل تهران یسنا هواشناسی شهرداری تهران بارندگی سازمان هواشناسی باران فضای مجازی آتش سوزی هلال احمر آموزش و پرورش
هوش مصنوعی خودرو دلار قیمت خودرو قیمت دلار بانک مرکزی قیمت طلا تورم مسکن بازار خودرو حقوق بازنشستگان ایران خودرو
تلویزیون جهان صدا و سیما مهران غفوریان موسیقی صداوسیما سریال سینمای ایران سازمان صدا و سیما
غزه رژیم صهیونیستی فلسطین اسرائیل جنگ غزه حماس آمریکا ترکیه انگلیس اوکراین نوار غزه امیرعبداللهیان
فوتبال پرسپولیس رئال مادرید استقلال سپاهان لیگ برتر باشگاه استقلال بازی باشگاه پرسپولیس علی خطیر جواد نکونام بایرن مونیخ
اینستاگرام اپل ناسا عکاسی تبلیغات موبایل گوگل
کبد چرب فشار خون