دوشنبه, ۷ خرداد, ۱۴۰۳ / 27 May, 2024
مجله ویستا
ژنتیك و حس چشایی
به تقریب همه ی مردم از مزه ی تلخ خوششان نمیآید. حداقل در چشیدن اولیه.
این زدگی یك مكانیسم دفاعی است. مواد تلخ اغلب سمی هستند. پس عدم گرایش به مزههای تلخ یك راه آسان برای عدم مصرف مواد سمی است. حدود ۲/۳مردم ژنی دارند كه آنها را بیش از حد نسبت به مزه ی تلخ حساس میكند. برای تشخیص این ژن، آزمایشی وجود دارد كه در آن روی سطح یك كاغذ كوچك مادهای خاص چكیده میشود. مردمی كه كاغذ را در دهان میگذارند و مزهی تلخ را احساس میكنند، دارای این ژن هستند. آنهایی كه فقط مزهی كاغذ را احساس میكنند این ژن را ندارند. در افراد دارای این ژن، موادی مثل كافیین، ساخارین، تربچه، كلم، گل كلم و براكلی تلخمزه به نظر میآیند.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
مجلس دوازدهم مجلس شورای اسلامی ایران انتخابات سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور سیدابراهیم رئیسی شهدای خدمت انتخابات ریاست جمهوری 1403 انتخابات ریاست جمهوری رهبر انقلاب سقوط بالگرد رئیسی
قتل تهران هواشناسی پلیس دستگیری شهرداری تهران سازمان هواشناسی فضای مجازی بارش باران مشهد کنکور آتش سوزی
قیمت خودرو بانک مرکزی قیمت طلا خودرو بازنشستگان قیمت دلار دولت سیزدهم مسکن واردات بازار خودرو بورس حقوق بازنشستگان
تلویزیون سینما هنرمندان موسیقی سریال سازمان حج و زیارت تئاتر جشنواره کن قرآن کریم سینمای ایران کتاب دفاع مقدس
دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه تهران شورای عالی انقلاب فرهنگی
رژیم صهیونیستی فلسطین اسرائیل غزه جنگ غزه روسیه آمریکا حماس لبنان ترکیه اتحادیه اروپا رفح
فوتبال پرسپولیس استقلال مهدی طارمی جواد نکونام تیم ملی والیبال ایران لیگ برتر استقلال خوزستان والیبال باشگاه پرسپولیس بارسلونا نساجی
نخبگان سامسونگ اپل ایلان ماسک فناوری ماهواره گوگل مایکروسافت ناسا
چاقی سکته مغزی کاهش وزن تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو سیر استرس افسردگی زوال عقل