پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا

مرغ مزه دار شده با فلفل و کدو سبز


مرغ مزه دار شده با فلفل و کدو سبز

کدوی سبز یکی از سبزیجاتی است که در کنار مرغ خیلی استفاده می شود. در این مطلب مرغ را با کدو و مواد دیگر مزه دار می کنیم و بعد می پزیم.

کدوی سبز یکی از سبزیجاتی است که در کنار مرغ خیلی استفاده می شود. در این مطلب مرغ را با کدو و مواد دیگر مزه دار می کنیم و بعد می پزیم.

مواد لازم:

ران مرغ: ۴۰۰ گرم

زردچوبه: یک‌چهارم قاشق چایخوری

پیاز: ۱ عدد

زنجبیل: یک‌چهارم قاشق چایخوری

پودر فلفل قرمز: یک‌چهارم قاشق چایخوری

سبزیجات: کدو، سیب‌زمینی و پیازچه جهت دورچین به میزان لازم

روغن زیتون: یک‌چهارم پیمانه

آب‌جوش: ۲ پیمانه

نمک: یک‌دوم قاشق چایخوری

روغن مایع: به میزان لازم

کدوی سبز زنده شده: ۱ عدد

روش تهیه:

۱. ران مرغ، پیاز، پودر فلفل قرمز، روغن زیتون، نمک، کدوی رنده شده، زردچوبه و زنجبیل را با هم کاملا مخلوط کنید، ورزدهید، درون ظرفی گذاشته و رویش را بپوشانید؛ سپس ۲۴ ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا تند و فلفلی شود.

۲. بعد از ۲۴ ساعت درون روغن مایع دوطرف ران‌ها را سرخ کرده، بعد از سرخ شدن به آن آب‌جوش اضافه کنید؛ حدود ۳۵ دقیقه زمان لازم است تا آب مرغ کم شود.

۳. شما می توانید سبزیجات را نیم‌پز کرده و در مرحله آخر پخت به مرغ‌ اضافه کنید تا له نشود و ظاهر خوبی داشته باشد. مرغ‌ها را با دورچین سبزیجات سرو کنید.