دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

کیک ماست با رویه عسل


کیک ماست با رویه عسل

▪ مواد لازم:
- آرد - ۲ پیمانه
- بکینگ پودر - یک و نصف قاشق مرباخوری
- جوش شیرین - نصف قاشق مرباخوری
- شکر - سه چهارم پیمانه
- مارگارین نرم - یک چهارم پیمانه
- وانیل - کمی
- تخم مرغ - یک عدد
- سفیده …

مواد لازم:

- آرد - ۲ پیمانه

- بکینگ پودر - یک و نصف قاشق مرباخوری

- جوش شیرین - نصف قاشق مرباخوری

- شکر - سه چهارم پیمانه

- مارگارین نرم - یک چهارم پیمانه

- وانیل - کمی

- تخم مرغ - یک عدد

- سفیده تخم مرغ: یک عدد

- ماست بدون چربی - ۲۲۵ گرم

- شیر کم چرب - یک چهارم پیمانه

- زردآلوی خشک خرد شده - یک چهارم پیمانه

- آلو خرد شده - یک چهارم پیمانه

- گردو خرد شده - یک چهارم پیمانه

- عسل - نصف پیمانه

- پوست رنده شده پرتقال - یک قاشق مرباخوری

- آب پرتقال - نصف پیمانه

طرز تهیه:

فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن و تنظیم کنید. قالب مناسب به اندازه ۲۳ سانتی متر را کمی چرب کنید و کنار بگذارید. آرد، جوش شیرین و بکینگ پودر را با هم الک کنید و کنار بگذارید. شکر، مارگارین و وانیل را با همزن برقی بزنید تا کاملا مخلوط شود. تخم مرغ و سفیده تخم مرغ را اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه با سرعت ملایم هم بزنید. ماست و شیر را با هم مخلوط کنید و به طور متناوب مخلوط شیر و آرد را به مواد بیفزایید و هم بزنید. زردآلو و آلو را به مواد اضافه کنید و در قالب بریزید. کیک را به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد و پس از در آوردن از فر و کمی خنک شدن روی سینی پنجره ای قرار دهید تا کاملا سرد شود. برای تهیه رویه کیک، نصف پیمانه عسل، پوست پرتقال و آب پرتقال را به جوش بیاورید و از روی حرارت بردارید. روی کیک را با چنگال سوراخ کنید و شربت ولرم روی آن بریزید و بگذارید به مدت ۳۰ دقیقه بماند و خنک شود. روی کیک را با خامه، زردآلو و آلو تزئین کنید.