چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

توپک های برنجی


توپک های برنجی

برنج را با آب مرغ، نمک و زعفران به صورت دمی بپزید.

مواد لازم:

* آب مرغ - ۸۰۰ میلی لیتر

* برنج - ۲۵۰گرم

* نمک - به اندازه کافی

* زعفران - به اندازه کافی

* پنیر پارمیزان - ۵۰گرم

* پنیر مازورلا - ۱۵۰گرم

* مواد لایه دلخواه (گوشت چرخ کرده، قارچ و ...)

* تخم مرغ - یک عدد

* آرد - ۱۷۰گرم

* خرده نان خشک - ۵۰۰گرم

* روغن برای پخت - به اندازه کافی

طرز تهیه:

* برنج را با آب مرغ، نمک و زعفران به صورت دمی بپزید.

* پنیر پارمیزان را به آن اضافه کنید و بگذارید کاملا سرد شود.

* پس از خنک شدن، پنیر مازورلا را به آن اضافه کنید.

* برنج را به اندازه گردو بردارید و وسط آن کمی مواد بریزید و گرد کنید. این کار را با کل برنج انجام دهید.

* با تخم مرغ، آرد و آب کافی مایه درست کنید. توپک ها را در مایه آرد و سپس خرده نان بغلتانید و سرخ کنید.



همچنین مشاهده کنید