چهارشنبه, ۱۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 5 February, 2025
مجله ویستا
توپک های برنجی
مواد لازم:
* آب مرغ - ۸۰۰ میلی لیتر
* برنج - ۲۵۰گرم
* نمک - به اندازه کافی
* زعفران - به اندازه کافی
* پنیر پارمیزان - ۵۰گرم
* پنیر مازورلا - ۱۵۰گرم
* مواد لایه دلخواه (گوشت چرخ کرده، قارچ و ...)
* تخم مرغ - یک عدد
* آرد - ۱۷۰گرم
* خرده نان خشک - ۵۰۰گرم
* روغن برای پخت - به اندازه کافی
طرز تهیه:
* برنج را با آب مرغ، نمک و زعفران به صورت دمی بپزید.
* پنیر پارمیزان را به آن اضافه کنید و بگذارید کاملا سرد شود.
* پس از خنک شدن، پنیر مازورلا را به آن اضافه کنید.
* برنج را به اندازه گردو بردارید و وسط آن کمی مواد بریزید و گرد کنید. این کار را با کل برنج انجام دهید.
* با تخم مرغ، آرد و آب کافی مایه درست کنید. توپک ها را در مایه آرد و سپس خرده نان بغلتانید و سرخ کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست