چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا
توپک های برنجی
مواد لازم:
* آب مرغ - ۸۰۰ میلی لیتر
* برنج - ۲۵۰گرم
* نمک - به اندازه کافی
* زعفران - به اندازه کافی
* پنیر پارمیزان - ۵۰گرم
* پنیر مازورلا - ۱۵۰گرم
* مواد لایه دلخواه (گوشت چرخ کرده، قارچ و ...)
* تخم مرغ - یک عدد
* آرد - ۱۷۰گرم
* خرده نان خشک - ۵۰۰گرم
* روغن برای پخت - به اندازه کافی
طرز تهیه:
* برنج را با آب مرغ، نمک و زعفران به صورت دمی بپزید.
* پنیر پارمیزان را به آن اضافه کنید و بگذارید کاملا سرد شود.
* پس از خنک شدن، پنیر مازورلا را به آن اضافه کنید.
* برنج را به اندازه گردو بردارید و وسط آن کمی مواد بریزید و گرد کنید. این کار را با کل برنج انجام دهید.
* با تخم مرغ، آرد و آب کافی مایه درست کنید. توپک ها را در مایه آرد و سپس خرده نان بغلتانید و سرخ کنید.
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران آمریکا مجلس مجلس شورای اسلامی بابک زنجانی دولت سیزدهم خلیج فارس دولت لایحه بودجه 1403 شورای نگهبان حجاب مجلس یازدهم
روز معلم سلامت حج تمتع تهران هواشناسی قوه قضاییه شهرداری تهران سیل آموزش و پرورش دستگیری فضای مجازی شورای شهر تهران
بانک مرکزی دلار ارز خودرو قیمت دلار قیمت طلا ایران خودرو قیمت خودرو سایپا مالیات بازار خودرو تورم
سریال تلویزیون سینمای ایران سینما نون خ موسیقی تئاتر کتاب فیلم دفاع مقدس رسانه ملی
اسرائیل جنگ غزه رژیم صهیونیستی غزه فلسطین نوار غزه حماس عربستان یمن نتانیاهو ترکیه افغانستان
فوتبال پرسپولیس رئال مادرید استقلال سپاهان بایرن مونیخ تراکتور باشگاه استقلال لیگ قهرمانان اروپا فوتسال تیم ملی فوتسال ایران بازی
هوش مصنوعی تبلیغات ناسا اینستاگرام اپل فناوری همراه اول آیفون گوگل
داروخانه مسمومیت دیابت قهوه کاهش وزن بارداری خواب سلامت روان آلزایمر