یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

خوبی‌ها و بدی‌های الکترولیز خانگی


خوبی‌ها و بدی‌های الکترولیز خانگی

بعضی از شما خوانندگان گرامی که اقدام به تهیه دستگاه الکترولیز خانگی کرده‌اید سوالاتی درباره خطرات احتمالی آن و نتایج موثر الکترولیز پرسیده‌اید. الکترولیز یکی از روش‌های …

بعضی از شما خوانندگان گرامی که اقدام به تهیه دستگاه الکترولیز خانگی کرده‌اید سوالاتی درباره خطرات احتمالی آن و نتایج موثر الکترولیز پرسیده‌اید. الکترولیز یکی از روش‌های از بین بردن دایمی موهاست که با استفاده از جریان الکتریکی ریشه موها را منهدم می‌کند. دستگاه‌های الکترولیز از جریان تعدیل شده با فرکانس بالا استفاده کرده و بدون در نظر گرفتن نوع و مارک دستگاه‌، اساس روش و نتیجه نهایی استفاده از آنها یکسان است.

بی‌خطر بودن و موثر بودن تکنیک به مهارت شخص کاربر بستگی دارد. توصیه می‌کنم اگر تمایل دارید موهای زائد خود را با این روش از میان ببرید با متخصص پوست مشورت کنید. بهتر است خال‌های مودار پیش از الکترولیز ارزیابی شوند یا اگر شما مشکل زمینه‌ای دارید که موجب رویش موهای زاید می‌شود، الکترولیز شدن برایتان مناسب نیست و باید مشکل زمینه‌ای درمان شود و گرنه دوباره‌کاری بیهوده‌ای است. یکی از محاسن الکترولیز، البته اگر به طور صحیح انجام شود اثر دایمی از میان بردن مو است ولی این به معنی ایده‌آل بودن آن نیست چون چند عیب دارد. از همه مهم‌تر وقت‌گیر بودن است که حتی در کار افراد با تجربه برای موهای محدودی چون لب بالا و چانه چند ماه وقت لازم است تا کاملا موها از بین بروند. چون هر تار مو باید به تنهایی تخریب شود، وقت‌گیر، پرهزینه و کند و خسته‌کننده است. البته اگر مهارت لازم را کسب کنید و درباره شرایط مو و پوست خود از پزشک‌تان مشاوره بخواهید، دستگاه الکترولیز خانگی دارای این حسن است که قیمت مناسب‌تری خواهد داشت. دقت کنید مناطق حساس لب بالا را نمی‌توانید در آینه خودتان الکترولیز کنید و احتمال آسیب فولیکول و تحریک پوست، عفونت و نقاط پررنگ از عوارض موقتی الکترولیز هستند. با دستگاه خانگی جاهای در معرض دید مانند بازو و ساق پا را الکترولیز کنید. یادتان باشد از هر سوزن آن فقط برای یک نفر استفاده کنید تا خطر انتقال ویروس‌ها به وجود نیاید.



همچنین مشاهده کنید