سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

سوپ گوجه فرنگی


سوپ گوجه فرنگی

● مواد لازم:
▪ گوجه‌فرنگی: ۶ عدد بزرگ
▪ فلفل چیلی: یک عدد
▪ سیر: ۴ حبه
▪ نان مخصوص: یک عدد
▪ پیاز قرمز: ۲ عدد کوچک
▪ سرکه بالزامیک: ۴ قاشق غذاخوری
▪ ریحان تازه: یک دسته کوچک
▪ خامه: برای …

مواد لازم:

گوجه‌فرنگی:

۶ عدد بزرگ

فلفل چیلی:

یک عدد

سیر:

۴ حبه

نان مخصوص:

یک عدد

پیاز قرمز:

۲ عدد کوچک

سرکه بالزامیک:

۴ قاشق غذاخوری

ریحان تازه:

یک دسته کوچک

خامه:

برای سرو کردن

روغن زیتون:

به میزان کافی

نمک و فلفل:

به میزان کافی

طرز تهیه:

ابتدا گوجه‌فرنگی‌ها را شسته و برگ‌های آن را جدا کنید. گوجه‌فرنگی‌هایی که درشت هستند را به ۴ قسمت تقسیم کنید و درون سینی فر قرار دهید. مقداری روغن زیتون همراه با نمک و کمی فلفل سیاه روی آن بریزید. فلفل چیلی را با چاقو ریز ریز کرده و سیرها را روی آن رنده کنید. با سرعت مواد داخل سینی گود را با هم مخلوط کنید و بعد در طبقه بالای فر به‌مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه قرار دهید.

پیازها را خرد کرده و داخل قابلمه بریزید. روغن زیتون را به آن اضافه کرده و زیرگاز را روشن کرده و حرارت را کمی زیاد کنید. مقداری نمک اضافه کنید. حرارت را کمی پایین بیاورید و پیازها را هم بزنید و سرکه بالزامیک را به پیاز اضافه کنید. سینی گوجه‌فرنگی را که داخل فر بود بیرون بیاورید و مواد آن را به قابلمه حاوی پیاز و سرکه اضافه کنید. پس از چند دقیقه تمام مواد داخل قابلمه را درون مخلو‌ط‌کن ریخته و آن را همراه با کمی ریحان میکس کنید. سوپ را از داخل مخلوط‌کن درون یک سو‌پ‌خوری بزرگ ریخته و آن را روی حرارت کم قرار دهید. مزه سوپ را تست کنید اگر نمک یا فلفل کم‌ دارد به آن اضافه کنید. سوپ آماده سرو کردن است مقداری خامه روی سوپ بریزید و بگذارید تا شناور شود. برگ‌های ریحان را روی سوپ تزئین کنید. سوپ شما آماده است.