جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
مجله ویستا

حلوای آرد گندم


حلوای آرد گندم

● مواد لازم:
آ▪ رد: یک لیوان
▪ شکر: سه چهارم لیوان
▪ آب و گلاب: هر کدام نصف لیوان
▪ زعفران: به مقدار کافی
▪ روغن: ۳ قاشق غذاخوری.
● طرز تهیه:
آرد گندم را در یک لیوان ریخته و با دست فشار می …

مواد لازم:

آ▪ رد: یک لیوان

شکر:

سه چهارم لیوان

آب و گلاب:

هر کدام نصف لیوان

زعفران:

به مقدار کافی

روغن:

۳ قاشق غذاخوری.

طرز تهیه:

آرد گندم را در یک لیوان ریخته و با دست فشار می دهیم و تا جایی که امکان دارد در لیوان آرد می ریزیم، روغن را در ظرف ریخته و روی شعله گاز قرار می دهیم وقتی داغ شد آرد را به آن اضافه می کنیم تا کاملا سرخ شود، آب، گلاب و شکر را در ظرفی ریخته و روی گاز حرارت می دهیم تا شکر حل شود پس از این مرحله زعفران را به مخلوط آب، گلاب و شکر اضافه و بعد از یکی دو جوش زدن گاز را خاموش می کنیم، این مخلوط را به آرد سرخ شده می افزاییم و آن قدر به هم می زنیم تا مخلوط یکنواختی به دست آید حلوا را در ظرف مناسبی ریخته و روی آن را با مغز بادام و پسته تزئین می کنیم.

ـ هنگام سرخ شدن آرد باید مرتب آن را هم زد تا نسوزد.

ـ در صورت تمایل می توانید به مخلوط آب، گلاب، شکر و زعفران، یک سوم قاشق چای خوری هل آسیاب کرده اضافه کنید.