چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

ماپوتوفو


ماپوتوفو

● مواد لازم:
▪ راسته گوساله: ۳۰۰ گرم
▪ تافو: ۷۰۰ گرم
▪ فلفل: به مقدار لازم

● طرزتهیه
تافو را به شکل مکعب​های کوچک برش داده در آب جوش قرار می​دهیم و به مدت ۳دقیقه صبر می​کنیم سپس آب …

مواد لازم:

راسته گوساله:

۳۰۰ گرم

تافو:

۷۰۰ گرم

فلفل:

به مقدار لازم

طرزتهیه

تافو را به شکل مکعب​های کوچک برش داده در آب جوش قرار می​دهیم و به مدت ۳دقیقه صبر می​کنیم سپس آب آن را گرفته و در ظرفی قرار می​دهیم. بعد از آن گوشت چرخ کرده را تفت می​دهیم و سپس کمی فلفل تند به آن اضافه می​کنیم. بعد پیازچه و زنجبیل و سیر خرد شده را اضافه می​کنیم سپس تافو آب​پز شده را به آن اضافه کرده وبه همراه کمی آب مرغ و سویاسس به مدت یک دقیقه در روغن قرار می‌دهیم. حالا فلفل سفید و نشاسته را اضافه می کنیم. بعد از حدود یک دقیقه غذا آماده است. پیازچه و سبزی ریز شده به عنوان تزئین به آن اضافه می​شود.

فوت آشپزی

در هنگام تفت دادن گوشت​ها باید دقت کرد که گوشت​ها به هم نچسبند.