یکشنبه, ۳۱ تیر, ۱۴۰۳ / 21 July, 2024
مجله ویستا

دسر گلابی


دسر گلابی

● مواد لازم برای رویه دسر:
▪ جو دوسر زودپز: یک و نیم پیمانه
▪ گردوی خرد شده: نصف پیمانه
▪ شکر قهوه ای: نصف پیمانه
▪ آرد سفید یا گندم: یک سوم پیمانه
▪ پودر دارچین: نصف قاشق مربا خوری …

مواد لازم برای رویه دسر:

جو دوسر زودپز:

یک و نیم پیمانه

گردوی خرد شده:

نصف پیمانه

شکر قهوه ای:

نصف پیمانه

آرد سفید یا گندم:

یک سوم پیمانه

پودر دارچین:

نصف قاشق مربا خوری

روغن کانولا:

۵ قاشق غذاخوری

مواد داخل دسر:

گلابی پوست کنده و خرد شده:

یک و نیم کیلوگرم

عسل:

نصف پیمانه

کشمش:

نصف پیمانه

آرد:

۲ قاشق غذاخوری

آب لیمو:

۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. برای تهیه رویه دسر، جودوسر، گردو، شکر، آرد و دارچین را با هم مخلوط و روغن را اضافه کنید و هم بزنید. برای تهیه مواد داخل دسر، گلابی، عسل، کشمش، آرد و آب لیمو را با هم مخلوط کنید و داخل قالب مناسب بریزید و مواد رویه را نیز به آن اضافه کنید و به مدت ۵۰ دقیقه در فر قرار دهید. بگذارید دسر به مدت ۱۰ دقیقه بماند، سپس با بستنی کم چرب سرو کنید.