دوشنبه, ۲۴ دی, ۱۴۰۳ / 13 January, 2025
جز اوباما, اوباما صدایی نیست
همه چیز در هم گره خورده است، انگار. انتخاب باراک اوباما به ریاستجمهوری ایالاتهای متحده آمریکا، آنقدر خودش سوژه دست وبلاگرها میدهد که بتوان با آن چند سیاست مجازی نوشت اما در دنبالهاین سوژه هیجانآمیز، پیام از پاستور تهران رسید که خودش ماجرای مفصلی دارد و سپس پیام دیگری این بار از راهروهای هیات نظارت بر مطبوعات که شهروند <امروز> توقیف شد. از برای همین امروز، روز پر از وبلاگی را در پیش رو داریم. برای آنکه عدالت را میان وبلاگرهای پرهیجان ایرانی رعایت کرده باشیم، ابتدا بروید به مبدا این همه سوژه و هیجان؛ به سایت انتخاباتی باراک اوباما که اکنون یک نوشته تازه را هم به لوگوی خود افزوده است؛ <.> THANK YOU و اما پرونده اوباما در شهربلاگ پارسی را با <کافه نادری> آغاز میکنیم. او به طنز اثبات میکند که <چرا در آمریکا انتخابات وجود ندارد< !>کهن دیارا> دومین وبلاگ امروز است با <رویای آمریکایی، رویایی ایرانی> که به پایان دوران نژادپرستی و بزرگی لیبرالدموکراسی آمریکا میپردازد.
این تحلیل دستمایه بسیاری دیگر هم هست، ازجمله <> Newyork City که <به مردم آمریکا افتخار میکند> و مینویسد؛ <امروز در تاریخ بشر مردم آمریکا امیدی تازه قلم زدند، امروز یک سیاهپوست مسلمانزاده به اسم باراک حسین اوباما به بالاترین مقام سیاسی این کشور رسید؛ کسی که تا ۲۰۰ سال پیش یک برده بود و به او به چشم یک حیوان نگاه میکردند و حقوقش با حقوق یک سگ یکی بود، سیاهپوستی که تا ۵۰ سال پیش به خیلی از جاها راهش نمیدادند...> این وبلاگر در افتخارش تنها نیست که <ندای امروز> هم با <درود بر مردم آمریکا و دموکراسی آمریکا> پست خود را آغاز میکند؛ <باید بگوییم درود بر آمریکا و درود بر مردم این کشور. مردمی که کاری را انجام دادند که مردم دیگر کشورها مانند فرانسه، انگلستان یا روسیه هیچگاه حتی جرات فکر کردن به آن را ندارند.> کمی از این حماسینویسیها که جدا شویم میرسیم به <کودن بااستعداد>، او بزرگترین نقطه قوت لیبرالدموکراسی که <تبدیل به بهترین و کارآمدترین سیستم موجود برای اداره جامعه شده> را این میداند؛ <باز بودن آن نسبت به اصلاح خودش> و <کورسو> نیز از آن دست وبلاگهایی است که انتخابات آمریکا را به داخل ایران زنجیر کردند.
این وبلاگر به محمود احمدینژاد میگوید؛ <آقای رئیسجمهور پیشبینیات غلط بود> او این پیشبینی تاریخی! رئیس دولت نهم را با مثال تاریخی دیگر قیاس میکند؛ <در نوروز سال ۸۲ یک کارشناس نظامی در رسانه ملی اعلام کرد که ارتش عراق تواناییاش فلان است و فلان و آمریکا حالاحالاها کار دارد تا بتواند به بغداد برسد اما در کمتر از ۲۴ ساعت همین رسانه ملی اعلام کرد که رژیم صدام سقوط کرد>! آخر این پرونده را هم مانند ابتدایش با طنزی میبندیم که در <هویت ما> خواهید خواند. او پاسخ میدهد که <اگر آمریکاییها هم مانند ما بودند، آن وقت چه میشد!؟> از دموکراسی آمریکایی که خسته شدید، پستهای پیدرپی <فریادنامه>، <راز سر به مهر> و <نگاه نو> در باب دموکراسی ایرانی را هم بخوانید که یادآور توقیف دردناک شهروند امروز است. گویا داستان سیاست مجازی امروز هم میشود مانند خط نخست پست فریادنامه؛ <هر چقدر اول صبح با پیروزی باراک اوباما خوشحال شدم، خبر توقیف یک نشریه خوب، آخر شب روی سرمان خراب شد>!
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست