پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

خوراك‌ قارچ‌ و سیب‌ زمینی‌


● مواد لازم‌:
▪ سیب‌زمینی‌: ۶ تا ۸ عدد
▪ هویج‌: ۲ عدد
▪ سس‌ گوجه‌ فرنگی‌: ۴ قاشق‌ سوپ‌ خوری‌.
▪ گوشت‌ گوساله‌ بدون‌ استخوان‌: ۴۰۰ گرم‌
▪ آب‌ گوشت‌: نیم‌ لیتر
▪ پیاز متوسط: ۴ عدد
▪ قارچ‌: …

مواد لازم‌:

سیب‌زمینی‌:

۶ تا ۸ عدد

هویج‌:

۲ عدد

سس‌ گوجه‌ فرنگی‌:

۴ قاشق‌ سوپ‌ خوری‌.

گوشت‌ گوساله‌ بدون‌ استخوان‌:

۴۰۰ گرم‌

آب‌ گوشت‌:

نیم‌ لیتر

پیاز متوسط:

۴ عدد

قارچ‌:

۲۰۰ گرم‌

خامه‌ ترش‌:

۴ قاشق‌ سوپ‌ خوری‌

كره‌ یا مارگارین‌:

۳ قاشق‌ سوپ‌خوری‌

نمك‌ و فلفل‌ سیاه‌:

به‌ میزان‌ لازم‌.

شوید و جعفری‌ مقداری‌ برای‌ تزئین‌

طرز تهیه‌:

ابتدا گوشت‌ را به‌ قطعه‌های‌ كوچك‌ ببرید وپس‌ از سرخ‌ كردن‌ آن‌ با كره‌، آن‌ را با نیمی‌ ازآبگوشت‌ و سس‌ گوجه‌ فرنگی‌ به‌ مدت‌ ۱۰ تا ۱۵دقیقه‌ روی‌ شعله‌ قرار دهید. سپس‌ قارچهای‌ خردشده‌ و پیاز را با كره‌ تفت‌ دهید.

هویج‌ و سیب‌زمینی‌ را كه‌ از قبل‌ خرد كرده‌ایدبه‌ قارچ‌ و پیاز اضافه‌ كنید. سپس‌ این‌ مواد را باگوشتی‌ كه‌ در ابتدا پخته‌اید مخلوط كنید. وهمزمان‌ نمك‌، فلفل‌ و ادویه‌ و همچنین‌ خامه‌ را نیزبه‌ آن‌ اضافه‌ كنید. و مواد را روی‌ حرارت‌ كم‌ قراردهید تا هنگامی‌ كه‌ آب‌ آن‌ كاملا تبخیر شود. درپایان‌ از شوید و جعفری‌ برای‌ تزئین‌ استفاده‌نمائید.