شنبه, ۳۰ تیر, ۱۴۰۳ / 20 July, 2024
مجله ویستا

کـرم زنجبیل


کـرم زنجبیل

مواد لازم
پودرژلاتین: دو و یک‌دوم قاشق سوپ‌خوری
زنجبیل رنده شده: یک قاشق چای‌خوری
قهوه فوری: یک قاشق سوپ‌خوری
شیرعسلی:‌ یک قوطی
آب سرد: یک پیمانه
آب گرم: یک پیمانه

روش تهیه
۱ …

مواد لازم

پودرژلاتین: دو و یک‌دوم قاشق سوپ‌خوری

زنجبیل رنده شده: یک قاشق چای‌خوری

قهوه فوری: یک قاشق سوپ‌خوری

شیرعسلی:‌ یک قوطی

آب سرد: یک پیمانه

آب گرم: یک پیمانه

روش تهیه

۱ -آب سرد را در ظرفی مناسب ریخته و پودرژلاتین را روی آب بپاشید.

۲ - بگذارید تمام ذرات آن حل شده و شفاف شود.

۳ - آب گرم و قهوه را به همراه شیر عسلی با هم مخلوط کنید.

۴ - زنجبیل رنده شده را هم بیفزایید و در آخر به ژلاتین اضافه کنید.

۵ - مواد آماده شده را داخل لیوان‌های زیبایی ریخته و در یخچال بگذارید تا آماده شود.

۶ - با خامه و زنجبیل‌های گلاسه شده یا مربای زنجبیل روی دسر را تزئین کنید. این دسر خوشمزه را در روزهایی که هوا روبه گرم شدن است با لذت نوش جان کنید.

نکته

استفاده از زنجبیل به انتخاب شما بستگی دارد.