پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
ظروف مسی را قلع اندود کنید
مقادیر اندک مس برای سلامتی مفید است ولی مقدار زیاد آن می تواند مسمومیت زا باشد.
مس با غذاهای اسیدی واکنش می دهد. به همین دلیل، ظروف مسی را معمولا با لایه ای از یک فلز دیگر مثل قلع، استیل یا نیکل می پوشانند تا از ورود مس به غذا جلوگیری شود. مس در هنگام پخت و پز به مقدار کمی در غذا حل می شود به ویژه اگر غذاهای اسیدی برای مدت طولانی در این ظروف پخته یا نگهداری شوند، لذا از پختن غذاهای اسیدی در ظروف مسی پوشش داده نشده یابد اجتناب کرد و یا در صورت استفاده از ظروف مسی باید این ظروف را قلع اندود کرد.
با خراشیدن یا ساییدن این ظروف در هنگام شست وشو، لایه پوششی محافظ از بین می رود.
بنابراین از خراشیدن این ظروف باید خودداری و در ظروفی که لایه پوششی آنها از بین رفته حتی الامکان پخت و پز صورت نگیرد.
سازمان غذا و دارو (fda) در خصوص مصرف ظروف مسی بدون پوششی هشدار داده است؛ چرا که این فلز هنگامی که در مقادیر زیاد وارد غذا می شود باعث تهوع، استفراغ و اسهال می شود.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران دولت سیزدهم روز دختر دولت انتخابات مجلس شورای اسلامی رافائل گروسی رئیس جمهور سید ابراهیم رئیسی رهبر انقلاب حجاب انتخابات مجلس
قتل تهران پلیس هواشناسی شهرداری تهران سلامت بارش باران آموزش و پرورش سیل قوه قضاییه شهرداری سازمان هواشناسی
گاز نمایشگاه نفت مالیات خودرو قیمت دلار قیمت خودرو قیمت طلا مسکن حقوق بازنشستگان ایران خودرو بازار خودرو بانک مرکزی
نمایشگاه کتاب نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون فضای مجازی محمدمهدی اسماعیلی کتاب سینمای ایران سریال دفاع مقدس تئاتر موسیقی سینما
اینوتکس دانشجویان دانش بنیان
رژیم صهیونیستی غزه اسرائیل جنگ غزه فلسطین رفح آمریکا حماس روسیه حمله به رفح نوار غزه ترکیه
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ قهرمانان اروپا رئال مادرید لیگ برتر ذوب آهن بازی باشگاه استقلال لیگ برتر ایران نساجی لیگ برتر فوتبال ایران
اینترنت تبلیغات اپل عیسی زارع پور سامسونگ ناسا گوگل آب مایکروسافت شبکه اجتماعی
سرطان سنگ کلیه هندوانه بیماران خاص کمردرد اعتیاد بیمه سبزیجات افسردگی