پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا

ظروف مسی را قلع اندود کنید


ظروف مسی را قلع اندود کنید

مقادیر اندک مس برای سلامتی مفید است ولی مقدار زیاد آن می تواند مسمومیت زا باشد.
مس با غذاهای اسیدی واکنش می دهد. به همین دلیل، ظروف مسی را معمولا با لایه ای از یک فلز دیگر مثل قلع، …

مقادیر اندک مس برای سلامتی مفید است ولی مقدار زیاد آن می تواند مسمومیت زا باشد.

مس با غذاهای اسیدی واکنش می دهد. به همین دلیل، ظروف مسی را معمولا با لایه ای از یک فلز دیگر مثل قلع، استیل یا نیکل می پوشانند تا از ورود مس به غذا جلوگیری شود. مس در هنگام پخت و پز به مقدار کمی در غذا حل می شود به ویژه اگر غذاهای اسیدی برای مدت طولانی در این ظروف پخته یا نگهداری شوند، لذا از پختن غذاهای اسیدی در ظروف مسی پوشش داده نشده یابد اجتناب کرد و یا در صورت استفاده از ظروف مسی باید این ظروف را قلع اندود کرد.

با خراشیدن یا ساییدن این ظروف در هنگام شست وشو، لایه پوششی محافظ از بین می رود.

بنابراین از خراشیدن این ظروف باید خودداری و در ظروفی که لایه پوششی آنها از بین رفته حتی الامکان پخت و پز صورت نگیرد.

سازمان غذا و دارو (fda) در خصوص مصرف ظروف مسی بدون پوششی هشدار داده است؛ چرا که این فلز هنگامی که در مقادیر زیاد وارد غذا می شود باعث تهوع، استفراغ و اسهال می شود.