یکشنبه, ۲۷ خرداد, ۱۴۰۳ / 16 June, 2024
مجله ویستا

نان اسفناجی


نان اسفناجی

● مواد لازم:
▪ نان باگت به میزان لازم
▪ دو کیلوگرم اسفناج پخته و خرد شده
▪ دو پیازچه خرد شده
▪ دو حبه سیر خرد شده
▪ حدود ۱۱۲ گرم پنیر خامه ای
▪ یک چهارم لیوان سس مایونز
▪ نصف لیوان …

مواد لازم:

نان باگت به میزان لازم

دو کیلوگرم اسفناج پخته و خرد شده

دو پیازچه خرد شده

دو حبه سیر خرد شده

حدود ۱۱۲ گرم پنیر خامه ای

یک چهارم لیوان سس مایونز

نصف لیوان ماست چکیده

نصف لیوان پنیر موزارلا

مقداری پنیر موزارلا برای روی نان

روغن به مقدار کم برای تفت دادن سیر و پیازچه

نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

به مقدار کمی روغن پیازچه و سیر را تفت دهید و اسفناج پخته شده را اضافه کنید و به مدت چند دقیقه تفت دهید.

کمی نمک و فلفل، پنیر خامه ای نرم شده، سس مایونز، ماست چکیده و نصف لیوان پنیر موزارلا به اسفناج اضافه کنید و خوب هم بزنید.

نان ها را از طول برش دهید و کمی داخل آن را خالی کنید و مواد را بریزید و روی آن کمی پنیر موزارلا بپاشید.

برای جلوگیری از خشک شدن، نان را در کاغذ فویل بپیچید و به مدت ۲۰ دقیقه در فر با درجه حرارت ۱۷۰ درجه سلسیوس قرار دهید.

سپس فویل را در بیاورید و پخت را ادامه دهید تا روی آن کمی طلایی شود.