چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
قارچ پفکی
مواد لازم:
قارچ تمیز و حلقه حلقه شده نیم کیلو
پیاز کوچک ریز شده یک عدد
آرد سوخاری و یا آرد نان به مقدار لازم
پنیر پیتزا پنجاه گرم
زرده تخممرغ دو عدد
جعفری ریز شده سه قاشق غذا خوری
کره آب شده سه قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا در ماهیتابه، کره را آب میکنیم و قارچ و پیاز را داخل آن میریزیم تا طلایی شود، یعنی تنها چند دقیقه تفت دادن کافی است. سپس در ظرفی جداگانه پنیر پیتزا، زردههای تخممرغ، نمک، فلفل و جعفری ریز شده را خوب هم میزنیم تا کاملا نرم شود، سپس با قارچها مخلوط میکنیم، آنگاه این مخلوط را تکه تکه کرده و روی آن آرد نان یا پودر سوخاری میپاشیم، البته فلفل سیاه هم آن را خوشمزه میکند.
سپس برای دو تا سه دقیقه قارچها را در فر قرار داده تا طلایی رنگ شوند، حال غذای شما که قارچ پفکی نام دارد آماده سرو است.
این قارچ را میتوانید با سس قرمز و یا با انواع سسهایی که خودتان درست می کنید، میل کنید.
منبع:مجله خانواده سبز
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست