یکشنبه, ۲۳ دی, ۱۴۰۳ / 12 January, 2025
آرمانهای صنعت برق در ارتباط با ارتقای كیفی نیروی انسانی
استفاده از همه ظرفیتهای مدیریتی برای بهبود امور مربوط در صنعت برق كشور یكی از مواردی است كه معاون وزیر نیرو در امور برق بر روی آن تاكید دارد.هم اكنون ظرفیت های مدیریتی در مجموعه صنعت برق بسیار گسترده است كه این ظرفیتها می تواند ارتقاء یافته و از همه امكانات بالقوه در جهت بالفعل كردن آن ها بهره لازم گرفته شود.
نیروی انسانی مجموعه صنعت برق كه در راس آن ها مدیران عالی، میانی و پایه ای قرار گرفتهاند و بدنه كارشناسی این نیز از تواناییهای بسیار برخوردار است. لذا اجرای آرمان های صنعت برق كشور در بعد نیروی انسانی و بهرهگیری از توان بالقوهای كه بالفعل در میآید میتواند درجهت رشد و توسعه صنعت برق كشور در همه زمینهها باشد.
تامین برق مطمئن و پایدار یكی از آرمانهای صنعت برق بوده كه در این ارتباط نیـروی انسانی باید توانایی ، دانش و مهارت لازم را در استفاده از علم و فنآوری مرتبط با صنعت برق را داشته باشد و با استفاده از تاسیسات عظیم صنعت برق و سازماندهی آنها قادر باشد برق مطمئن و پایدار را برای میلیونها مشترك فراهم كند.
لذا كاركنان صنعت برق كشور باید از تواناییهای بسیار بالایی در زمینه علم و فنآوری برخوردار باشند.
یكی از ویژگیهای اقتصادی در صنعت برق، تامین برق با روش اقتصادی و یا به تعبیر دیگر تامین برق اقتصادی است. به عبارت دیگر نیروی انسانی صنعت برق و در راس آن، مدیران باید به روش بهرهوری بالا از منابعی كه در اختیار دارند بهره بگیرند و این منابع را با بهره وری مناسب تبدیل به برق كرده و در اختیار مصرف كنندگان و مشتركان قرار دهند. در همان حال ارایه خدمات باید به گونه ای باشد كه همه مشتركان رضایت كامل از روند تولید برق داشته باشند.
بدیهی است ارایه چنین خدمتی توانایی، همت، اراده و پشتكار بسیار را میطلبد بر طبق برنامه های آرمانی اعلام شده از سوی صنعت برق در بعد نیروی انسانی توسعه مشاركت عمومی است. به بیان دیگر انحصارها با توجه به ارایه برنامه ها و طرحهای جدید در این زمینه از بین رفته است اما ارایه نگرش توسعه مشاركت عمومی در اداره صنعت برق این مساله را به وجود آورده كه انحصارها برداشته شود و تمامی شخصیت های حقیقی و حقوقی توانمند بتوانند وارد عرصه فعالیت در صنعت شوند.
نیروی انسانی موجود در صنعت برق نیز باید علاوه بر توسعه سیستم های سازمانی مبتنی بر رقابت، بینش خود را در تمام زمینه های فعالیت تغییر داده و از نگرش انحصاری به نگرش رقابتی تبدیل كند. بدون شك این تغییر نگرش و رفتار در بین كاركنان و مدیران صنعت برق باعث می شود كه آنان روحیه انتقادپذیری خود را ارتقاء داده و با شفافیت هرچه بیشتر رفتار كنند.
مدیریت سیستمی یكی از نگرشهای نوین در حوزه عمل مدیریت است و تفكر سیستمی سبب میشود كه مدیران از گرایشهای شخصی و سلیقهای خودداری كرده و براساس اصول و تفكر سیستمی عمل كنند.
با تكیه بر موارد گفته شده مشخص می شود كه آرمان صنعت برق در زمینه نیروی انسانی و حوزه مدیریتی تحقق نخواهد یافت مگر آنكه تحولی بنیادی و وسیع و عمیق در تمامی جنبه های مختلف در ارتباط با نیروی انسانی صورت بگیرد.
این نیروی انسانی كه در چارچوب آرمانهای صنعت برق كار می كند علاوه بر اینكه از دانش تخصصی بالا برخوردار بوده و توانایی استفاده از فنآوری پیشرفته و پیچیده صنعت برق را دارد بدون تردید پیوسته باید مورد آموزش قرارگیردتااطلاعاتوی به روز و منطبق بر پیشرفتهای امروز صنعتبرق شود.همه این موارد نشان میدهد كه كاركنان صنعت برق از بالاترین رده مدیریتی تا پایینترین لایههای آن باید پیوسته رو به تحول، دگرگونی و پیشرفت از لحاظ كیفی باشند ...
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست