پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
سالاد با پاستای برنجی
انواع پاستاها را در فرم ها و شکل های مختلف دیده ایم. یکی از شکل های پاستا، پاستایی بسیار ریز شبیه به دانه های برنج است. در دستور زیر یک روش برای پخت این پاستاها را آورده ایم.
مواد لازم:
پاستای برنجی ۲۵۰ گرم
نمک به مقدار لازم
گوجه فرنگی های گیلاسی از وسط به دو نیم شده ۴۵۰ گرم
روغن زیتون یک چهارم فنجان
پیازچه دو عدد خرد شده
نمک ، فلفل و آب لیموی تازه به مقدار لازم
پودر ارگانو یک قاشق مربا خوری (در صورت استفاده از ارگانو تازه و خرد شده ۲ قاشق غذا خوری استفاده شود)
پنیر فتای خرد شده ۲۵۰ گرم
خیار درشت یک عدد ، پوست گرفته و خرد شده
طرز تهیه:
۱. یک قابلمه بردارید و آب و کمی نمک در آن بریزید.
۲. آب را روی حرارت بالا به جوش آورید.
۳. زمانیکه آب به جوش آمد ، پاستاها را در آن بریزید تا بپزد.
۴. سپس با آب سرد آبکشی کنید و کنار بگذارید.
۵. در یک کاسه بزرگ ، پاستاها را با روغن زیتون مخلوط کنید.
۶. پنیر خرد شده ، خیار ، پیاز چه خرد شده ، گوجه فرنگی ، پیاز چه خرد شده ، ارگانو ، آب لیمو و فلفل را با پاستا ترکیب کنید.
۷. در ظرف سرو بکشید و میل کنید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران اسرائیل غزه روز معلم مجلس شورای اسلامی دولت رهبر انقلاب نیکا شاکرمی دولت سیزدهم مجلس بابک زنجانی شهید مطهری
آتش سوزی تهران پلیس زلزله قوه قضاییه پلیس راهور شهرداری تهران سیل آموزش و پرورش سلامت سازمان هواشناسی دستگیری
قیمت طلا قیمت خودرو قیمت دلار خودرو بازار خودرو دلار بانک مرکزی ایران خودرو سایپا کارگران تورم حقوق بازنشستگان
سریال نمایشگاه کتاب فیلم سینمایی عفاف و حجاب تلویزیون جواد عزتی مسعود اسکویی سینما رضا عطاران سینمای ایران دفاع مقدس فیلم
مکزیک
رژیم صهیونیستی فلسطین آمریکا جنگ غزه حماس اوکراین نوار غزه انگلیس نتانیاهو یمن افغانستان ایالات متحده آمریکا
پرسپولیس استقلال فوتبال سپاهان تراکتور علی خطیر لیگ برتر ایران لیگ قهرمانان اروپا رئال مادرید باشگاه استقلال بایرن مونیخ لیگ برتر
هوش مصنوعی تلفن همراه اپل اینستاگرام گوگل همراه اول فرودگاه واکسن تبلیغات ناسا پهپاد
سرطان کبد چرب فشار خون بیمه کاهش وزن بیماری قلبی دیابت مسمومیت داروخانه