پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

سالاد با پاستای برنجی


سالاد با پاستای برنجی

انواع پاستاها را در فرم ها و شکل های مختلف دیده ایم. یکی از شکل های پاستا، پاستایی بسیار ریز شبیه به دانه های برنج است. در دستور زیر یک روش برای پخت این پاستاها را آورده ایم.

انواع پاستاها را در فرم ها و شکل های مختلف دیده ایم. یکی از شکل های پاستا، پاستایی بسیار ریز شبیه به دانه های برنج است. در دستور زیر یک روش برای پخت این پاستاها را آورده ایم.

مواد لازم:

پاستای برنجی ۲۵۰ گرم

نمک به مقدار لازم

گوجه فرنگی های گیلاسی از وسط به دو نیم شده ۴۵۰ گرم

روغن زیتون یک چهارم فنجان

پیازچه دو عدد خرد شده

نمک ، فلفل و آب لیموی تازه به مقدار لازم

پودر ارگانو یک قاشق مربا خوری (در صورت استفاده از ارگانو تازه و خرد شده ۲ قاشق غذا خوری استفاده شود)

پنیر فتای خرد شده ۲۵۰ گرم

خیار درشت یک عدد ، پوست گرفته و خرد شده

طرز تهیه:

۱. یک قابلمه بردارید و آب و کمی نمک در آن بریزید.

۲. آب را روی حرارت بالا به جوش آورید.

۳. زمانیکه آب به جوش آمد ، پاستاها را در آن بریزید تا بپزد.

۴. سپس با آب سرد آبکشی کنید و کنار بگذارید.

۵. در یک کاسه بزرگ ، پاستاها را با روغن زیتون مخلوط کنید.

۶. پنیر خرد شده ، خیار ، پیاز چه خرد شده ، گوجه فرنگی ، پیاز چه خرد شده ، ارگانو ، آب لیمو و فلفل را با پاستا ترکیب کنید.

۷. در ظرف سرو بکشید و میل کنید.