پنجشنبه, ۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 23 January, 2025
سالاد با پاستای برنجی
انواع پاستاها را در فرم ها و شکل های مختلف دیده ایم. یکی از شکل های پاستا، پاستایی بسیار ریز شبیه به دانه های برنج است. در دستور زیر یک روش برای پخت این پاستاها را آورده ایم.
مواد لازم:
پاستای برنجی ۲۵۰ گرم
نمک به مقدار لازم
گوجه فرنگی های گیلاسی از وسط به دو نیم شده ۴۵۰ گرم
روغن زیتون یک چهارم فنجان
پیازچه دو عدد خرد شده
نمک ، فلفل و آب لیموی تازه به مقدار لازم
پودر ارگانو یک قاشق مربا خوری (در صورت استفاده از ارگانو تازه و خرد شده ۲ قاشق غذا خوری استفاده شود)
پنیر فتای خرد شده ۲۵۰ گرم
خیار درشت یک عدد ، پوست گرفته و خرد شده
طرز تهیه:
۱. یک قابلمه بردارید و آب و کمی نمک در آن بریزید.
۲. آب را روی حرارت بالا به جوش آورید.
۳. زمانیکه آب به جوش آمد ، پاستاها را در آن بریزید تا بپزد.
۴. سپس با آب سرد آبکشی کنید و کنار بگذارید.
۵. در یک کاسه بزرگ ، پاستاها را با روغن زیتون مخلوط کنید.
۶. پنیر خرد شده ، خیار ، پیاز چه خرد شده ، گوجه فرنگی ، پیاز چه خرد شده ، ارگانو ، آب لیمو و فلفل را با پاستا ترکیب کنید.
۷. در ظرف سرو بکشید و میل کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست