جمعه, ۲۸ دی, ۱۴۰۳ / 17 January, 2025
مجله ویستا
کوکوی اسفناج و پنیر
مواد لازم:
- روغن زیتون - ۳ قاشق غذاخوری
- پیاز خرد شده - یک چهارم پیمانه
- سیر له شده - ۲ حبه
- اسفناج برگ های ریز - ۴۸۰ گرم
- تخم مرغ درشت - ۴ عدد
- سفیده تخم مرغ درشت - ۴ عدد
- پودر نان خرد شده - یک چهارم پیمانه
- ریحانه تازه - ۲ قاشق غذاخوری
- پوست لیمو - ۲ قاشق مرباخوری
- نمک و فلفل - به میزان کافی
- پنیر فتا خرد شده - یک پیمانه
طرز تهیه:
در تابه ای بزرگ، در یک قاشق غذاخوری روغن پیاز و سیر را به مدت ۵ دقیقه تفت دهید. اسفناج شسته و آب گرفته را به پیاز اضافه کنید و هم بزنید تا نرم شود. در ظرف دیگری، تخم مرغ های کامل و سفیده را هم بزنید، خرده نان، ریحان، پوست لیمو، پنیر فتا و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و مواد اسفناج را به آن اضافه و هم بزنید. بقیه روغن را در تابه داغ کرده و مواد خام را در روغن بریزید و بگذارید روی حرارت کم هر دو طرف آن مانند کوکو بپزد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست