شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا
کوکوی اسفناج و پنیر
مواد لازم:
- روغن زیتون - ۳ قاشق غذاخوری
- پیاز خرد شده - یک چهارم پیمانه
- سیر له شده - ۲ حبه
- اسفناج برگ های ریز - ۴۸۰ گرم
- تخم مرغ درشت - ۴ عدد
- سفیده تخم مرغ درشت - ۴ عدد
- پودر نان خرد شده - یک چهارم پیمانه
- ریحانه تازه - ۲ قاشق غذاخوری
- پوست لیمو - ۲ قاشق مرباخوری
- نمک و فلفل - به میزان کافی
- پنیر فتا خرد شده - یک پیمانه
طرز تهیه:
در تابه ای بزرگ، در یک قاشق غذاخوری روغن پیاز و سیر را به مدت ۵ دقیقه تفت دهید. اسفناج شسته و آب گرفته را به پیاز اضافه کنید و هم بزنید تا نرم شود. در ظرف دیگری، تخم مرغ های کامل و سفیده را هم بزنید، خرده نان، ریحان، پوست لیمو، پنیر فتا و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و مواد اسفناج را به آن اضافه و هم بزنید. بقیه روغن را در تابه داغ کرده و مواد خام را در روغن بریزید و بگذارید روی حرارت کم هر دو طرف آن مانند کوکو بپزد.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
امیرعبداللهیان دولت چین سیستان و بلوچستان حسین امیرعبداللهیان جنگ انتخابات مجلس شورای اسلامی عراق دولت سیزدهم رسانه حجاب
سیل تهران هواشناسی شهرداری تهران بارندگی باران سازمان هواشناسی فضای مجازی آتش سوزی یسنا هلال احمر آموزش و پرورش
ایران بانک مرکزی دلار قیمت خودرو قیمت دلار مسکن قیمت طلا تورم ارز بازار خودرو حقوق بازنشستگان ایران خودرو
صدا و سیما مسعود اسکویی تلویزیون دفاع مقدس بی بی سی موسیقی مهران غفوریان صداوسیما ساواک سریال سینمای ایران تبلیغات
رژیم صهیونیستی فلسطین جنگ غزه اسرائیل حماس روسیه آمریکا ترکیه انگلیس اوکراین نوار غزه ایالات متحده آمریکا
فوتبال پرسپولیس استقلال سپاهان لیگ برتر رئال مادرید باشگاه استقلال جواد نکونام بازی علی خطیر باشگاه پرسپولیس بایرن مونیخ
هوش مصنوعی اینستاگرام خواب آیفون دیابت اپل ناسا عکاسی موبایل گوگل تلفن همراه
سلامت طب سنتی کبد چرب فشار خون گرما