شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

کوکوی اسفناج و پنیر


کوکوی اسفناج و پنیر

▪ مواد لازم:
- روغن زیتون - ۳ قاشق غذاخوری
- پیاز خرد شده - یک چهارم پیمانه
- سیر له شده - ۲ حبه
- اسفناج برگ های ریز - ۴۸۰ گرم
- تخم مرغ درشت - ۴ عدد
- سفیده تخم مرغ درشت - ۴ عدد
- پودر نان خرد شده …

مواد لازم:

- روغن زیتون - ۳ قاشق غذاخوری

- پیاز خرد شده - یک چهارم پیمانه

- سیر له شده - ۲ حبه

- اسفناج برگ های ریز - ۴۸۰ گرم

- تخم مرغ درشت - ۴ عدد

- سفیده تخم مرغ درشت - ۴ عدد

- پودر نان خرد شده - یک چهارم پیمانه

- ریحانه تازه - ۲ قاشق غذاخوری

- پوست لیمو - ۲ قاشق مرباخوری

- نمک و فلفل - به میزان کافی

- پنیر فتا خرد شده - یک پیمانه

طرز تهیه:

در تابه ای بزرگ، در یک قاشق غذاخوری روغن پیاز و سیر را به مدت ۵ دقیقه تفت دهید. اسفناج شسته و آب گرفته را به پیاز اضافه کنید و هم بزنید تا نرم شود. در ظرف دیگری، تخم مرغ های کامل و سفیده را هم بزنید، خرده نان، ریحان، پوست لیمو، پنیر فتا و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و مواد اسفناج را به آن اضافه و هم بزنید. بقیه روغن را در تابه داغ کرده و مواد خام را در روغن بریزید و بگذارید روی حرارت کم هر دو طرف آن مانند کوکو بپزد.