دوشنبه, ۱۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 3 February, 2025
مجله ویستا
مربای کدو حلوایی
مواد اولیه:
کدو یک کیلوگرم
شکر یک کیلوگرم
آهک یک پیمانه
آب به مقدار لازم
جوهرلیمو ۱/۴ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
کدوها را به شکل برگ یا هر شکلی که دوست دارید برش زده به صورت یکسان، آب و آهک را با هم مخلوط کنید. پس از تهنشین شدن آهک آب شفاف را در ظرفی دیگر ریخته و کدوها را به مدت ۲۴ ساعت درون آن قرار دهید تا ترد و شکننده شود.
کدوها را از آب آهک خارج کرده و چندبار با آب بشویید. (هر بار به مدت یک ساعت در ظرف آب قرار دهید) و کدوها را در آب جوشانده و آب آن را دور بریزید و این عمل را سه بار تکرار کنید.
کدوها را در یک قابلمه ریخته، شکر، جوهرلیمو و آب را به مقداری که روی کدوها را بپوشاند بریزید و روی حرارت قرار داده تا شربت مربا غلیظ و سفت شود. وقتی که سرد شد آن را درون شیشه بریزید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست