پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024


مجله ویستا

مربای کدو حلوایی


مربای کدو حلوایی

● مواد اولیه:
▪ کدو یک کیلوگرم
▪ شکر یک کیلوگرم
▪ آهک یک پیمانه
▪ آب به مقدار لازم
▪ جوهرلیمو ۱/۴ قاشق چایخوری

● طرز تهیه:
کدوها را به شکل برگ یا هر شکلی که دوست دارید برش زده به صورت …

مواد اولیه:

کدو یک کیلوگرم

شکر یک کیلوگرم

آهک یک پیمانه

آب به مقدار لازم

جوهرلیمو ۱/۴ قاشق چایخوری

طرز تهیه:

کدوها را به شکل برگ یا هر شکلی که دوست دارید برش زده به صورت یکسان، آب و آهک را با هم مخلوط کنید. پس از ته‌نشین شدن آهک آب شفاف را در ظرفی دیگر ریخته و کدوها را به مدت ۲۴ ساعت درون آن قرار دهید تا ترد و شکننده شود.

کدوها را از آب آهک خارج کرده و چندبار با آب بشویید. (هر بار به مدت یک ساعت در ظرف آب قرار دهید) و کدوها را در آب جوشانده و آب آن را دور بریزید و این عمل را سه بار تکرار کنید.

کدوها را در یک قابلمه ریخته، شکر، جوهرلیمو و آب را به مقداری که روی کدوها را بپوشاند بریزید و روی حرارت قرار داده تا شربت مربا غلیظ و سفت شود. وقتی که سرد شد آن را درون شیشه بریزید.