پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا
مربای کدو حلوایی
مواد اولیه:
کدو یک کیلوگرم
شکر یک کیلوگرم
آهک یک پیمانه
آب به مقدار لازم
جوهرلیمو ۱/۴ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
کدوها را به شکل برگ یا هر شکلی که دوست دارید برش زده به صورت یکسان، آب و آهک را با هم مخلوط کنید. پس از تهنشین شدن آهک آب شفاف را در ظرفی دیگر ریخته و کدوها را به مدت ۲۴ ساعت درون آن قرار دهید تا ترد و شکننده شود.
کدوها را از آب آهک خارج کرده و چندبار با آب بشویید. (هر بار به مدت یک ساعت در ظرف آب قرار دهید) و کدوها را در آب جوشانده و آب آن را دور بریزید و این عمل را سه بار تکرار کنید.
کدوها را در یک قابلمه ریخته، شکر، جوهرلیمو و آب را به مقداری که روی کدوها را بپوشاند بریزید و روی حرارت قرار داده تا شربت مربا غلیظ و سفت شود. وقتی که سرد شد آن را درون شیشه بریزید.