پنجشنبه, ۱۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 30 January, 2025
مجله ویستا
سالاد انبه و چیلی
مواد لازم برای ۴ نفر:
انبه رسیده: یک عدد
خیار: یک عدد
لیمو: ۲عدد
نعناع تازه: ۴ شاخه
پیازچه: ۲عدد
فلفل قرمز چیلی: یک عدد
روغن زیتون: به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
روش تهیه:
برای شروع پوست انبه را با پوستکن بکنید. هسته میوهها را جدا کرده و همه را به یک اندازه برش بزنید و درون کاسه بریزید. خیار را نصف کرده به اندازه انبهها تکه و به ظرف اضافه کنید. در این مرحله نعناع را شسته و برگها را از شاخه جدا کرده و تکهتکه کنید و دوباره روی سالاد بریزید و در آخر پیازچههایی را که برای این کار آماده کردهاید سریع برش زده و همراه فلفلهای ریز چیلی درون ظرف بریزید. روغن را همراه نمک و فلفل به سالاد اضافه کنید. در آخر آن را به خوبی با قاشق هم بزنید، حالا سالاد آماده سرو است.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست