پنجشنبه, ۱۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 30 January, 2025
مجله ویستا

سالاد انبه و چیلی


سالاد انبه و چیلی

● مواد لازم برای ۴ نفر:
انبه رسیده: یک عدد
خیار: یک‌ عدد
لیمو: ۲عدد
نعناع تازه: ۴ شاخه
پیازچه: ۲عدد
فلفل قرمز چیلی: یک عدد
روغن زیتون: به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

● …

مواد لازم برای ۴ نفر:

انبه رسیده: یک عدد

خیار: یک‌ عدد

لیمو: ۲عدد

نعناع تازه: ۴ شاخه

پیازچه: ۲عدد

فلفل قرمز چیلی: یک عدد

روغن زیتون: به میزان لازم

نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

روش تهیه:

برای شروع پوست انبه را با پوست‌کن بکنید. هسته میوه‌ها را جدا کرده و همه را به یک اندازه برش بزنید و درون کاسه بریزید. خیار را نصف کرده به اندازه انبه‌ها تکه و به ظرف اضافه کنید. در این مرحله نعناع را شسته و برگ‌ها را از شاخه جدا کرده و تکه‌تکه کنید و دوباره روی سالاد بریزید و در آخر پیازچه‌هایی را که برای این کار آماده کرده​اید سریع برش زده و همراه فلفل‌های ریز چیلی درون ظرف بریزید. روغن را همراه نمک و فلفل به سالاد اضافه کنید. در آخر آن را به خوبی با قاشق هم بزنید، حالا سالاد آماده سرو است.