چهارشنبه, ۲۲ اسفند, ۱۴۰۳ / 12 March, 2025
مجله ویستا
طرز تهیه پیتزا مکزیکی تند با نان تورتیلا
پیتزا مکزیکی غذایی غربی بسیار خوشمزه و دلچسب برای طرفداران و دوستاران پیتزا اون هم با طعم تند است. این پیتزا از ترکیب نان تورتیلای مکزیکی، گوشت چرخ شده، پنیر موزارلا و سس تند، به صورت دو طبقه نان، تهیه میشود. دستور پخت این پیتزا بسیار ساده است و شما دوستان عزیز میتوانید آن را در منزل تهیه فرمایید و در کنار خانواده و دوستان از طعم دلچسب آن لذت کافی را ببربد.
نکته: دستور پخت برای 4 نفر و زمان پخت به مدت 45 دقیقه میباشد.
مواد لازم برای تهیه پیتزا مکزیکی
گوشت چرخ شده | 300گرم |
پیاز خرد شده | 1 عدد متوسط رو به بزرگ |
سیر خرد شده | 2 حبه |
پودر فلفل قرمز (پودر چیلی) | 1 قاشق چایخوری |
پودر زیره | نصف قاشق چایخوری |
نمک، فلفل و ادویه | به میزان دلخواه |
پوره لوبیا | 300 گرم |
نان تورتیلا | 4 عدد |
سس سالسا | 1/2 فنجان |
پنیر موزارلا | 2 فنجان |
پیازچه خرد شده | 2 عدد |
گوجه گیلاسی | 8 عدد |
طرز تهیه پیتزا مکزیکی
- فر را روشن کنید و روی دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید. کف سینی فر کاغذ روغنی یا فویل قرار دهید و با روغن کمی چرب کنید.
- ماهیتابه بزرگی را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن در آن بریزید. سپس پیاز و سیر خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید. گوشت چرخکرده را نیز به آنها اضافه کنید و هم بزنید تا رنگ گوشت تیره شود و سرخ شود.
- روغن اضافی را جدا کنید.
- سپس پودر فلفل قرمز، پودر زیره، نمک، ادویه و فلفل سیاه را اضافه کنید و هم بزنید.
- دو نان تورتیلا کف سینی فر قرار دهید و روی آن ها را با پوره لوبیا بپوشانید.
- نصف گوشت چرخکرده را روی پوره لوبیا بریزید و یک نان دیگر روی آن قرار دهید. سینی را به مدت 10 دقیقه داخل فر قرار دهید.
- سینی را خارج کنید و روی تورتیلا سس سالسا بریزید و خوب پخش کنید. سپس پنیر پیتزا، پیازچه و گوجه خرد شده را روی آن بریزید. پیتزاها را مجددا برای 5 الی 10 دقیقه داخل فر قرار دهید تا پنیر آب شود.
- پیتزاها را خارج کنید و اجازه دهید کمی خنک شوند. سپس آن ها را به 4 قسمت برش بزنید و نوش جان کنید.

نان، پوره لوبیا، گوشت چرخ شده و پنیر

نان دوم و مخلفات (پنیر و سبزیجات)
نکات طبخ پیتزا مکزیکی- به جای استفاده از نان تورتیلا میتوانید از نان پیتزا استفاده کنید
- برای تزیین پیتزا از زیتون خرد شده، و پیازچه استفاده کنید.
- میزان پنیر و مواد افزودنی مثل فلفل و ادویه به سلیقه تنظیم میگردد.
- از فلفل دلمه ای نیز میتوانید برای تزیین استفاده کنید.
- از فلفل نیز میتوانید استقاده کنید (به جای سس تند).
طرز تهیه پوره لوبیا
- ابتدا لوبیاها را خیس کنید (به مدت 24 ساعت)
- سپس آنها را به خوبی و کاملا بپزید تا نرم شوند.
- سپس داخل غذاساز یا مخلوط کن بریزید و بزنید تا خوب له و پوره شوند.
- برای راحتی کار، از کنسرو لوبیای پخته نیز می توانید استفاده کنید.

پیتزا مکزیکی تند و خوشمزه
پیتزا مکزیکی با تمام پیتزاهایی که تا بحال دیدید متفاوت است. این پیتزای دولایه با نان تورتیلای مکزیکی تهیه می شود و طعمی تند و بسیار خوشمزه دارد. نوش جان...
گردآوری: گروه آشپزی مجله اینترنتی وب
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست