دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

پای فلورنتاین


پای فلورنتاین

● مواد لازم برای ۴ نفر
▪ روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
▪ اسفناج یا برگ چغندر: ۴۰۰ گرم
▪ پنیر لبنه یا پنیر خامه‌ای کم چرب می‌ماس: ۲۵۰‌گرم
▪ پودر جوز هندی: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
▪ خمیر …

مواد لازم برای ۴ نفر

روغن زیتون:

۲ قاشق غذاخوری

اسفناج یا برگ چغندر:

۴۰۰ گرم

پنیر لبنه یا پنیر خامه‌ای کم چرب می‌ماس:

۲۵۰‌گرم

پودر جوز هندی:

یک‌چهارم قاشق چای‌خوری

خمیر فیلو یا یوفکا:

۳۷۵ گرم

تخم مرغ درشت تازه:

۴ عدد

نمک و فلفل:

به میزان لازم

روش تهیه :

فر را با حرارت ۲۲۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. روغن را در یک ماهی‌تابه بزرگ داغ کنید و اسفناج‌ها را داخل ماهی‌تابه بریزید و تا زمانی که رنگ آن‌ها کمی عوض شود تفت دهید. سپس اسفناج‌ها را از ماهی‌تابه بیرون بیاورید و آبکش کنید تا همه آب اضافه آن‌ها گرفته شود. اگر لازم بود می‌توانید با دست تا جای ممکن اسفناج‌ها را فشار دهید تا آب اضافی در آن‌ها باقی نماند. سپس آن‌ها را با پنیرلبنه، جوز هندی و نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید. لایه‌های خمیر فیلو را روی سینی یا دیس فرتان مرتب بچینید و لبه‌های لایه‌های خمیر را به هم فشار دهید تا گوشه‌ها و لبه خمیر به سمت داخل متمایل شود.

با یک چنگال خمیر را سوراخ سوراخ کنید تا در زمان پخت شیرینی زیاد پف نکند. خمیر را برای ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که به رنگ طلایی درآید بپزید. خمیر را از فر بیرون آورید و اگر دیدید که پف کرده آن‌را با دست پرس کنید تا پف آن بخوابد. مخلوط اسفناج را روی سطح خمیر پخش کنید و ۴ جای خالی برای ۴ عدد تخم مرغ روی آن قرار دهید. با دقت تخم مرغ‌ها را ابتدا یکی‌یکی در کاسه‌ای کوچک بشکنید و سپس آن‌هار ا روی فضای خالی در چهارگوشه غذا قرار دهید. روی تخم مرغ‌ها را کمی نمک و فلفل بپاشید و برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگر غذا را در فر بپزید تا زمانی که زرده‌ها خودشان را بگیرند ولی سفت نشوند.