جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
مجله ویستا

ملــــکه بادام


ملــــکه بادام

● مواد لازم:
▪ آرد: ۳۷۵ گرم
▪ پودرقند: ۱۲۵ گرم
▪ تخم‌مرغ : دو عدد
▪ روغن: ۱۷۰ گرم
▪ هل : نصف قاشق چایخوری
▪ خامه صبحانه: ۵۰ گرم
▪ بیکینگ‌پودر: نصف قاشق چایخوری
● مواد لازم رویه:
▪ عسل: ۲۰۰ …

مواد لازم:

آرد:

۳۷۵ گرم

پودرقند:

۱۲۵ گرم

تخم‌مرغ :

دو عدد

روغن:

۱۷۰ گرم

هل :

نصف قاشق چایخوری

خامه صبحانه:

۵۰ گرم

بیکینگ‌پودر:

نصف قاشق چایخوری

مواد لازم رویه:

عسل:

۲۰۰ گرم

خلال بادام:

۲۰۰ گرم

کره:

۷۵ گرم

خامه صبحانه:

۵۰ گرم

شکر:

۱۰۰ گرم

زعفران آب‌کرده :

دو قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

ابتدا یک قالب ۳۰×۴۰ را کاملا چرب کنید و کنار بگذارید. فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم نمایید. پودر قند و روغن را با همزن بزنید تا پوک شود. سپس تخم‌مرغ‌ها را دانه‌دانه اضافه کرده و بعد خامه را ریخته و هم بزنید و در نهایت مواد خشک را با هم مخلوط کرده و به آن بیفزایید. خمیر آماده‌شده را کف سینی چرب شده پهن کرده و سینی را به مدت ۱۰ دقیقه در طبقه وسط فر قرار داده تا دور خمیر طلایی شود.

در این فاصله تمام مواد رویه را با هم مخلوط کرده روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش آید و دو تا سه جوش بزند بعد مواد را از روی حرارت برداشته و روی خمیر نیم‌پز شده که از فر در آورده‌اید ریخته و سینی فر را دوباره با حرارت۱۵۰ درجه سانتی‌گراد در طبقه بالای فر قرار داده تا دور شیرینی طلایی شود.