جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
ملــــکه بادام
مواد لازم:
آرد:
۳۷۵ گرم
پودرقند:
۱۲۵ گرم
تخممرغ :
دو عدد
روغن:
۱۷۰ گرم
هل :
نصف قاشق چایخوری
خامه صبحانه:
۵۰ گرم
بیکینگپودر:
نصف قاشق چایخوری
مواد لازم رویه:
عسل:
۲۰۰ گرم
خلال بادام:
۲۰۰ گرم
کره:
۷۵ گرم
خامه صبحانه:
۵۰ گرم
شکر:
۱۰۰ گرم
زعفران آبکرده :
دو قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
ابتدا یک قالب ۳۰×۴۰ را کاملا چرب کنید و کنار بگذارید. فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم نمایید. پودر قند و روغن را با همزن بزنید تا پوک شود. سپس تخممرغها را دانهدانه اضافه کرده و بعد خامه را ریخته و هم بزنید و در نهایت مواد خشک را با هم مخلوط کرده و به آن بیفزایید. خمیر آمادهشده را کف سینی چرب شده پهن کرده و سینی را به مدت ۱۰ دقیقه در طبقه وسط فر قرار داده تا دور خمیر طلایی شود.
در این فاصله تمام مواد رویه را با هم مخلوط کرده روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش آید و دو تا سه جوش بزند بعد مواد را از روی حرارت برداشته و روی خمیر نیمپز شده که از فر در آوردهاید ریخته و سینی فر را دوباره با حرارت۱۵۰ درجه سانتیگراد در طبقه بالای فر قرار داده تا دور شیرینی طلایی شود.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران دولت سازمان ملل رئیسی وزیر کشور مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم شورای نگهبان رئیس جمهور قوه قضائیه سید ابراهیم رئیسی احمد وحیدی
سیل مشهد تهران پلیس سازمان هواشناسی آموزش و پرورش بارش باران قوه قضاییه شهرداری تهران قتل فضای مجازی دستگیری
خودرو چین ایران خودرو قیمت دلار قیمت خودرو قیمت طلا مالیات بازار خودرو مسکن بانک مرکزی دلار سایپا
نمایشگاه کتاب کتاب نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون سریال سینمای ایران موسیقی همایون شجریان فردوسی شاهنامه
سرعت اینترنت دانشگاه تهران
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه فلسطین روسیه آمریکا جنگ غزه حماس ترکیه اوکراین نوار غزه طوفان الاقصی
فوتبال پرسپولیس تراکتور استقلال سپاهان جام حذفی لیگ برتر بازی باشگاه استقلال لیگ برتر ایران لیگ برتر انگلیس رئال مادرید
هوش مصنوعی آیفون اپل گوگل عیسی زارع پور سامسونگ تبلیغات دوربین تلفن همراه موبایل
بارداری چای دیابت کاهش وزن زوال عقل سرماخوردگی دندان عقل