دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

فنجان‌های شکلات نعنایی برای افراد دیابتی!!


فنجان‌های شکلات نعنایی برای افراد دیابتی!!

شکلات و نعناع در کنار هم زوج مناسبی برای یک دسر فوق العاده هستند ـ یکی ملایم و دیگری به شدت نیرو بخش است.
▪ کالری: ۵۴ در هر وعده
▪ کاربها: ۹ گرم در هر وعده
● مواد مغذی در هر وعده
▪ هر …

شکلات و نعناع در کنار هم زوج مناسبی برای یک دسر فوق العاده هستند ـ یکی ملایم و دیگری به شدت نیرو بخش است.

کالری:

۵۴ در هر وعده

کاربها:

۹ گرم در هر وعده

مواد مغذی در هر وعده

هر وعده:

۸ دسر یکنفره

کالری:

۵۴

مجموع چربی‌ها:

۱ گرم

چربی اشباع:

۱ گرم

تک چربی غیراشباع:

۰ گرم

چند چربی غیراشباع:

۰ گرم

کلسترول:

۱ میلی گرم

سدیم :

۱۹۱ میلی گرم

کربو هیدرات:

۹ گرم

مجموع قندها:

۴ گرم

فیبر:

۰ گرم

پروتئین:

۳ گرم

سایر کربو هیدراتها:

۵ ( de )

مواد جایگزین برای افراد دیابتی

بسته حاوی ۴ سایز مختلف بسته‌های پودینگ شکلاتی فوری بدون قند:

۱

فنجان شیر بدون چربی:

۲

از یک ظرف ۲۰۰ گرمی حاوی مواد تزیینی روی کیک که از حالت انجماد خارج شده باشد:

¼

تا ¼ قاشق چایخوری عصارۀ نعناع:

۸/۱

رنگ غذای سبز یا قرمز( دلخواه)

برگ‌های نعناع ( دلخواه)

۱) پودینگ‌ها را طبق دستورالعمل‌های روی هر بسته با ۲ فنجان شیر بدون چربی مخلوط کنید و کنار بگذارید. در یک کاسۀ کوچک، مواد تزیینی دسر را با عصارۀ نعناع مخلوط کنید و اگر مایل بودید رنگ خوراکی را هم به آن اضافه کنید تا ظاهر زیباتری پیدا کند.

۲) ۸ ظرف کوچک مخصوص دسر را آماده کنید و نیمی از هر ظرف را با پودینگ پر کنید. سپس روی هر یک، مواد تزیینی را بریزید و بقیۀ پودینگ را هم روی آن بریزید. روی ظرف‌ها را بپوشانید و بگذارید خنک شود و ۲ ساعت بعد آن را سرو کنید. در صورت تمایل می‌توانید روی دسر‌ها را با برگ نعناع یا هر چیز دلخواه تزیین کنید. این میزان مواد اولیه ۸ ظرف یکنفره دسر به شما خواهد داد.