یکشنبه, ۲۷ خرداد, ۱۴۰۳ / 16 June, 2024
مجله ویستا

نکاتی برای یک پیک نیک خوب


نکاتی برای یک پیک نیک خوب

▪ برای داشتن یک پیک نیک خوب چه نکاتی را باید رعایت کنیم؟
ـ اگر شما بتوانید یک کلمن کوچک داشته باشید درحمل غذا هیچ مشکلی نخواهید داشت.
غذا را سرد نگهدارید.(زیر ۱۶ درجه سانتی گراد)
برای …

برای داشتن یک پیک نیک خوب چه نکاتی را باید رعایت کنیم؟

ـ اگر شما بتوانید یک کلمن کوچک داشته باشید درحمل غذا هیچ مشکلی نخواهید داشت.

غذا را سرد نگهدارید.(زیر ۱۶ درجه سانتی گراد)

برای اطمینان غذاهای فاسد شدنی مثل ژامبون ، همبرگر ، هات داگ ، سالادهای نشاسته ای و تخم مرغهای پخته شده را سرد نگهدارید.

ترجیحا سالادها وتخم مرغهای پخته شده را روز قبل از پیک نیک در زیر ۱۶ درجه سانتی گراد سرد کنید.

این غذاهای سردشده را بخوبی عایق کنید یا با یخ بسته بندی کنید ویا از کیسه های یخ استفاده کنید.

از قوطی های نوشیدنی سرد شده نیز می توانید برای سرد نگهداشتن غذا استفاده کنید.

گذاشتن کلمن در داخل ماشین بهتر از صندوق عقب است.

نکات بهداشتی زیر را در پیک نیک باید رعایت کرد؟

ـ قبل از کارکردن با غذای دستهایتان را بشوئید.اگر شیر آب در دسترس نیست از دستمالهای مرطوب یکبارمصرف استفاده کنید.

دستهایتان را بعداز کارکردن با گوشت و طیور خام و قبل از دست زدن به غذاهای دیگر بشوئید.

از وسایلی که برای گوشت خام بکار برده اید مجددا استفاده نکنید.

برای برداشتن غذاهای گوشتی پخته شده از وسایل تمیز استفاده کنید.

گوشت خام تا زمانی که رنگ صورتی آن از بین برود ، گوشت طیور تا زمانی که رنگ قرمزی درگوشت آن وجود نداشته باشد وگوشت ماهی تا زمانی که نرم شود باید پخته شوند.

برای پختن غذا در پیک نیک در تاریکی گوشت را در زیر یک نور زیاد چک کنید.

مواد غذایی بدون بسته بندی را زمان خوردن از کلمن خارج کنیدوبقیه غذاهای فاسد شدنی را سریعا” به کلمن برگردانید.

زمانی که برای شنا یا کوهنوردی می روید غذاها ی فاسدشدنی را بیرون کلمن نگذارید.