شنبه, ۲۳ فروردین, ۱۴۰۴ / 12 April, 2025
مجله ویستا
موس مخملی انبه

مواد لازم:
انبه ۲ عدد درشت
آب لیمو، یک قاشق چای خوری
شکر ۹۸ گرم
سفیده تخم مرغ یک عدد
خامه غلیظ ۱۸۰ میلی لیتر
طرز تهیه:
انبه را پوست کنید و پس از خرد کردن در غذاساز به صورت پوره دربیاورید. آب لیمو را به آن اضافه کنید. شکر و آب را به مدت ۲ یا ۳ دقیقه حرارت دهید تا شکر حل شود و به شکل شربت دربیاید. شربت داغ را به آرامی به سفیده تخم مرغ که قبلا زده شده اضافه کنید و مرتب هم زنید تا براق و غلیظ شود. یک سوم خامه را به مخلوط انبه اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شود. یک سوم خامه را به پوره انبه اضافه و مخلوط کنید. بقیه خامه را با سفیده تخم مرغ مخلوط کنید سپس به پوره انبه اضافه کنید و به مدت ۲ ساعت بگذارید تا خنک شود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست