جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
مجله ویستا

فلافل اسفناج و عدس


فلافل اسفناج و عدس

● مواد لازم برای تهیه فلافل:
▪ عدس (قرمز یا قهوه ای ): سه چهارم پیمانه
▪ آب: ۳ قاشق غذاخوری
▪ اسفناج ریز خرد شده: ۳ و نیم پیمانه
▪ پیازچه خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
▪ جعفری تازه خرد شده: یک …

مواد لازم برای تهیه فلافل:

عدس (قرمز یا قهوه ای ):

سه چهارم پیمانه

آب:

۳ قاشق غذاخوری

اسفناج ریز خرد شده:

۳ و نیم پیمانه

پیازچه خرد شده:

۲ قاشق غذاخوری

جعفری تازه خرد شده:

یک قاشق غذاخوری

آرد:

۲ قاشق مرباخوری

بکینگ پودر:

یک هشتم قاشق مرباخوری

سیر له شده:

یک حبه

روغن:

۳ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل:

به میزان کافی

مواد لازم برای تهیه سس:

آب:

نصف پیمانه

آب لیمو:

۲ قاشق غذاخوری

شکر:

یک و نیم قاشق مرباخوری

پودر زیره:

نصف قاشق مرباخوری

پودر زنجبیل:

نصف قاشق مرباخوری

خرما بدون هسته:

۴ عدد

نمک و فلفل:

به میزان کافی

آلو بدون هسته:

۴ عدد

طرز تهیه:

عدس را بشویید و به مدت ۸ ساعت خیس کنید. عدس را آب کش کنید و همراه با اسفناج، ۳ قاشق آب اسفناج، پیازچه، جعفری، آرد، نمک و فلفل، بکینگ پودر و سیر در غذاساز بریزید و مخلوط کنید تا یک دست شود. روغن را در ماهیتابه داغ کنید و مواد را قاشق قاشق مانند کوکو در روغن بریزید و هر ۲ طرف آن را سرخ کنید تا تمام مواد تمام شود. برای تهیه سس، تمام مواد را در مخلوط کن بزنید و با فلافل داغ سرو کنید.

ارزش غذایی هر ۴۰ گرم آلو:

کالری:

۱۰۰

کربوهیدرات:

۲۷ گرم

فیبر غذایی:

۳ گرم

قند:

۱۸.۳ گرم

چربی:

۰.۲ گرم

پروتئین:

۱.۱ گرم