یکشنبه, ۳۰ دی, ۱۴۰۳ / 19 January, 2025
انبه
میوه انبه یا منگو، بیضوی شکل بوده، دارای طعمی مطبوع و شیرین است و هسته بزرگی دارد. انبه دارای اسید بنزوییک، اسید سیتریک و تانن است. هسته این میوه، چربی زیاد، نشاسته و اسید گالیک دارد.
خواص دارویی انبه
از نظر طب قدیم، میوه رسیده انبه، گرم و خشک و میوه نارس آن، سرد و خشک است. انبه نارس، تولیدکننده بلغم و سودا در بدن است. انبه بسیار مقوی و تقویت کننده بدن است و دهان را خوشبو میکند، این میوه ادرارآور است، یبوست را برطرف میکند و به دلیل دارا بودن مقدار زیادی اسید گالیک، دستگاه گوارش را ضدعفونی میکند. خوردن این میوه تب را پایین میآورد، برای رفع اسهال، سردرد، تنگی نفس و سرفه مفید است، عطش را برطرف میکند و چون گرم است برای گرممزاجان مناسب نیست.
خواص مغز هسته انبه
از مغز هسته انبه میتوان در پخت شیرینیها استفاده کرد، مغز هسته این میوه اسهال را برطرف میکند؛ برای معالجه سرماخوردگی مفید است؛ سرفههای خشک را تسکین میدهد؛ درمان کننده بواسیر است و انگلهای روده را از بین میبرد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست