یکشنبه, ۳۱ تیر, ۱۴۰۳ / 21 July, 2024
مجله ویستا

سالاد گشنیز | طرز تهیه سالاد گشنیز با سس بلوچیز


 مواد لازم برای سالاد گشنیز با سس بلوچیز
 
کاهو پیچ :یک عدد
گوجه فرنگی :2 عدد
ژامبون خردشده :1/3 پیمانه
بلوچیز خرد شده :یک پیمانه
سس مایونز :½ پیمانه
باترمیلک یا دوغ غلیظ و شیرین :½ پیمانه
سس ورسترشایر :2 قطره
آب لیموترش :2 قاشق غذاخوری
سرکه سفید :2 قاشق غذاخوری
گشنیز خردشده :¼پیمانه
شوید خرد شده :¼پیمانه
فلفل سیاه تازه آسیاب شده :¼قاشق چای خوری
نمک :⅛قاشق چای خوری
 
 

سالاد گشنیز | طرز تهیه سالاد گشنیز با سس بلوچیز
 
 
طرز تهیه سالاد گشنیز با سس بلوچیز
 
 برای تهیه سس سالاد، مایونز را یا باترمیلک و آب لیموترش در یک ظرف دهان گشاد مثل شیشه سس ریخته در شیشه را می بندیم و تکان می دهیم تا خوب مخلوط شوند. 
در مرحله بعد گشنیز خردشده، شوید یا پیازچه، سرکه و سس ورسترشایررا به ترکیب اضافه کرده و باز خوب تکان می دهیم تا سس یک دست شود. 
 در مرحله آخر پنیر بلوچیز را به انضمام پودر فلفل و نمک اضافه کرده، درب ظرف را می بندیم و شروع می کنیم به تکان دادن تا تبدیل به سس مورد نظر شود. تا قبل از استفاده در یخچال نگه می داریم. 
برای تهیه سالاد کاهو پیچ را به چهار قسمت با مقطع دایره ای (هر قسمت 5 تا 7 سانتی متر ضخامت) برش می زنیم (ضخامت برش ها بستگی به اندازه و حجم کاهو دارد). هریک از برش های دیسکی کاهو را در یک ظرف سرو قرار داده و روی آنرا با گوجه فرنگی ریز خردشده و ژامبون سرخ شده پوشانده و سس را روی آن کامل پخش می کنیم. 
فلفل سیاه تازه آسیاب شده را روی سس بپاشید و با برگ های تازه گشنیز تزئین کنید.
 

سالاد گشنیز | طرز تهیه سالاد گشنیز با سس بلوچیز
نکات تکمیلی در مورد سالاد گشنیز

سالاد گشنیز جزو انواع سالاد میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 دقیقه میباشد .
سالاد گشنیز را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

سالاد گشنیز ، طرز تهیه سالاد گشنیز با سس بلوچیز