پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

کیک فنجانی موزی


کیک فنجانی موزی

▪ زمان تهیه: ۱۰ دقیقه
▪ زمان پخت: ۱۵ دقیقه
● مواد لازم برای ۲۴ عدد کیک فنجانی
▪ پودر سبوس: ۵۰گرم
▪ شیر گرم: ۷۵ گرم
▪ زرده تخم‌مرغ: یک عدد
▪ موز: یک عدد
▪ روغن آفتابگردان: ۵۰ گرم
▪ کشمش: …

زمان تهیه:

۱۰ دقیقه

زمان پخت:

۱۵ دقیقه

مواد لازم برای ۲۴ عدد کیک فنجانی

پودر سبوس:

۵۰گرم

شیر گرم:

۷۵ گرم

زرده تخم‌مرغ:

یک عدد

موز:

یک عدد

روغن آفتابگردان:

۵۰ گرم

کشمش:

۵۰ گرم

شکر قهوه‌‌‌‌‌‌ای:

۶۰ گرم

آرد سبوس‌دار:

۶۰ گرم

جوش‌شیرین:

۲/۱ قاشق چایخوری

بیکینگ‌پودر:

۲/۱ قاشق چایخوری

نمک:

۸/۱ قاشق چایخوری

دارچین:

۲/۱ قاشق چایخوری

زنجبیل:

۴/۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه

۱) فر را روی درجه ۱۸۰ سانتی‌گراد یا ۴ گاز از پیش گرم کنید.

۲) ۲۴ قالب کوچک کیک تهیه کرده، درون آن‌ها کاغذ مخصوص کیک‌پزی را قرار دهید.

پودر سبوس، شیر و موز را با یک همزن با هم مخلوط کنید و ۵ دقیقه آن را کنار بگذارید. سپس، آن‌ها را درون یک دستگاه غذاساز همراه با زرده تخم‌مرغ، روغن، کشمش و شکر به مدت یک دقیقه مخلوط کنید، پس از آن آرد، جوش‌شیرین، بیکینگ‌پودر، نمک، دارچین و زنجبیل را به مخلوط اضافه کرده، هم بزنید.

۳) با قاشق از مخلوط برداشته، داخل قالب‌های کوچک فنجانی بریزید (یک قاشق برای هر قالب) و به مدت ۱۴- ۱۲ دقیقه آن‌ها را حرارت دهید.