دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا

كشك و بادمجان


كشك و بادمجان

● مواد لازم:(برای ۴ نفر)
▪ بادمجان سرخ كرده بدون تخم: ۱ كیلو
▪ پیاز سرخ شده : ۲ قاشق
▪ نعناع داغ: ۲ قاشق
▪ كشك آسیاب شده جوشانده شده (به سفتی ماست كیسه)
▪ زعفران
▪ گردوی آسیاب شده : ۱ استكان …

مواد لازم:

(برای ۴ نفر)

بادمجان سرخ كرده بدون تخم:

۱ كیلو

پیاز سرخ شده :

۲ قاشق

نعناع داغ:

۲ قاشق

كشك آسیاب شده جوشانده شده (به سفتی ماست كیسه)

زعفران

گردوی آسیاب شده :

۱ استكان

آب

طرز تهیه:

بادمجان سرخ شده و پخته شده را كه اصلا" آب نداشته باشد می كوبیم تا له و كش دار شود(در موقع كوبیدن گوشت كوب را می كشیم) موقع كوبیدن قاشق قاشق كشك را اضافه می كنیم . نعنا داغ و پیاز داغ را اضافه می كنیم ومجدداً می كوبیم. گردوی آسیاب شده را اضافه می كنیم وبعد از آن زعفران را اضافه می كنیم. كشك و بادمجان را بر روی شعله گاز می بریم،چند قل كه خورد شعله را خاموش می كنیم و در ظرف دلخواه می ریزیم . رویش را با نعنا داغ ، پیاز داغ، گردوو كمی كشك كه به آن زعفران زده باشیم تزیین می كنیم .