پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

لقمه تست و پنیر


لقمه تست و پنیر

● مواد لازم:
▪ پودر قند: یک چهارم لیوان
▪ پنیر خامه ای: یک لیوان
▪ تخم مرغ: ۲عدد
▪ شیر: نصف لیوان
▪ نان تست: ۱۲ برش
● طرز تهیه:
پودر قند را با پنیر خامه ای مخلوط کنید. در ظرف جداگانه ۲ عدد …

مواد لازم:

پودر قند:

یک چهارم لیوان

پنیر خامه ای:

یک لیوان

تخم مرغ:

۲عدد

شیر:

نصف لیوان

نان تست:

۱۲ برش

طرز تهیه:

پودر قند را با پنیر خامه ای مخلوط کنید. در ظرف جداگانه ۲ عدد تخم مرغ را با نصف لیوان شیر هم بزنید. کناره های نان تست را ببرید و با استفاده از وردنه نان ها را بازکنید و روی هر تکه نان یک قاشق غذاخوری مخلوط پنیر بریزید و تا بزنید. لبه های نان را کمی به هم فشار دهید. در تابه ای، ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون داغ کنید و نان های پرشده را در مایه تخم مرغ بغلتانید و سرخ کنید. نان ها را به مدت ۳ دقیقه بپزید تا پف کند و رنگ آن طلایی شود. سپس روی نان تست آماده کمی پودر قند بپاشید و سرو کنید.