یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

۷ نکته طبی درباره لباس عروس کرایه‌ای


۷ نکته طبی درباره لباس عروس کرایه‌ای

۱. معمولا لباس عروس برای ساعت‌هایی طولانی در تن عروس‌خانم می‌ماند. از آنجا که میزان فعالیت فیزیکی عروس‌ها در روز عروسی‌شان زیاد است و آنها تا آخر شب در یک مهمانی پر از جمعیت …

۱. معمولا لباس عروس برای ساعت‌هایی طولانی در تن عروس‌خانم می‌ماند. از آنجا که میزان فعالیت فیزیکی عروس‌ها در روز عروسی‌شان زیاد است و آنها تا آخر شب در یک مهمانی پر از جمعیت قرار دارند، به طور حتم بدنشان بیشتر از روزهای عادی عرق می‌کند و باعث خیس شدن لباسشان می‌شود. به دلیل مرطوب شدن لباس در اثر تعریق زیاد هم امکان آلودگی آن با انواع قارچ‌ها و برخی از انواع میکروب‌ها بیشتر می‌شود. اگر عروسی که برای اولین‌بار لباسی را می‌پوشد، به برخی از بیماری‌های پوستی قابل انتقال مانند پیتیریازیس یا کاندیدا مبتلا باشد، امکان انتقال بیماری‌اش به عروس بعدی که این لباس را می‌پوشد، وجود دارد.

۲. یکی دیگر از نگرانی‌هایی که در مورد لباس عروس‌های کرایه‌ای وجود دارد، آغشته بودن آنها به انواع عطرها، دئودورانت‌ها یا حتی محصولات معطر آرایشی است که معمولا آرایشگرها برای عروس استفاده می‌کنند. ممکن است خیلی از افراد به انواعی از این محصولات معطر حساسیت داشته باشند و با پوشیدن لباس کرایه‌ای دچار اگزمای تماسی آلرژیک نسبت به آن ماده معطر یا ضدعرق شوند و شب عروسی‌شان با یک حساسیت پوستی ساده خراب شود.

۳. چند راه برای رهایی از مشکلات پوستی ناشی از پوشیدن لباس عروس وجود دارد و اولین کاری که می‌توان برای پیشگیری از ایجاد این ناراحتی‌های پوستی پیشنهاد کرد، پوشیدن لباس‌های نو و دست اول است. درست است که هزینه کردن برای لباسی که قرار است فقط یک شب پوشیده شود از نظر خیلی‌ها کار چندان به صرفه‌ای نیست اما اگر توانایی مالی به شما اجازه می‌دهد، لباس عروس‌ را خودتان سفارش دهید و پس از پوشیدن در شب عروسی، آن را کرایه دهید یا با قیمتی کمتر به همان مغازه بفروشید.

۴. خیلی از فروشنده‌ها به دلیل از بین نرفتن آهار لباس عروس از شستن کامل آن صرف‌نظر می‌کنند و فقط قسمت‌هایی که خیلی کثیف شده باشد، برای تمیز کردن به خشک‌شویی می‌سپارند. اگر قرار است لباس عروس کرایه کنید، از تمیز بودن کامل لباس و شستشوی آن در خشکشویی کاملا مطمئن شوید. برای این کار می‌توانید تمام قسمت‌های داخلی و خارجی لباس را بررسی کنید تا متوجه شوید ادعای مغازه‌دار درباره شسته و تمیز بودن لباس درست است یا نه.

۵. اگر متوجه شدید لباسی که قرار است کرایه کنید، شسته نشده، به فروشنده بگویید به شرطی لباس را برمی‌دارید که خودتان آن را پیش از استفاده به خشکشویی بدهید.

۶. پس از تحویل گرفتن لباس از خشک‌شویی هم می‌توانید یک بار دیگر فقط آستر آن را در خانه اتو کنید تا دیگر نگران ناراحتی‌های پوستی نباشید.

۷. برای اطمینان بیشتر از پاکیزگی لباس می‌توانید با صرف کردن هزینه اندکی از یک خیاط ماهر بخواهید تا آستر لباس را برایتان عوض کند. به این ترتیب امکان انتقال ناراحتی‌های پوستی احتمالی را در خودتان به حداقل می‌رسانید.

دکتر مریم یوسفی

متخصص پوست، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی



همچنین مشاهده کنید