یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
مجله ویستا

شیرینی گردویی خانگی شیرینی مخصوص عید


شیرینی گردویی خانگی شیرینی مخصوص عید

● مواد لازم
▪ زرده ی تخم مرغ: ۳ عدد
▪ روغن مایع: ۱ قاشق مربا خوری
▪ گردوی خورد شده: ۱۵۰ گرم
▪ شکرآسیاب شده: ۱ پیمانه
▪ آرد سفید: ۱ قاشق غذاخوری
▪ هل و وانیل: از هرکدام نصف قاشق چایخوری …

مواد لازم

زرده ی تخم مرغ:

۳ عدد

روغن مایع:

۱ قاشق مربا خوری

گردوی خورد شده:

۱۵۰ گرم

شکرآسیاب شده:

۱ پیمانه

آرد سفید:

۱ قاشق غذاخوری

هل و وانیل:

از هرکدام نصف قاشق چایخوری

پودر پسته برای تزیین:

به میزان لازم

طرز تهیه

ابتدا زرده ها را با شکر آسیاب شده حدود ۱۰ دقیقه خوب بزنید ، سپس یک قاشق مرباخوری روغن را به آنها اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید و پس از آن یک قاشق آرد را .در آخر هم گردوهای خورد شده را داخل این مواد ریخته و به هم بزنید.

داخل سینی فر را با روغن خوب چرب کرده و با یک قاشق چایخوری مواد آماده شده را با فاصله ی مناسبی که به هم نچسبند گرد گرد بریزید و سینی را داخل فر به مدت۱۰تا ۱۵ دقیقه قرار دهید. پس از سرد شدن روی آنها را با پودر پسته تزیین کرده و در شیرینی خوری چیده، با چای نوش جان کنید.