شنبه, ۲۰ بهمن, ۱۴۰۳ / 8 February, 2025
کاهون فیش، ترکیبی از آشپزی اسپانیا و فرانسه
مواد لازم:
پودر سیر: یک قاشق غذاخوری
پودر پیاز: یک قاشق غذاخوری
فلفل قرمز: ۲ قاشق چایخوری
فلفل سفید: ۲ قاشق چایخوری
فلفل سیاه: ۲ قاشق چایخوری
آویشن: یک قاشق غذاخوری
نمک: به میزان لازم (اختیاری)
سیر: ۴ حبه، ساطوری
ماهی شیر: ۴×۲۰۰ گرم
روغن مایع: ۴ قاشق غذاخوری
روش تهیه:
۱. ادویهها را در یک کیسه فریزر ریخته و به خوبی با هم مخلوط کنید.
۲. تکههای ماهی را نمک فراوان بپاشید سلفون بکشید، سپس یک ساعت در یخچال بگذارید. بعد از این مدت ماهیها را شسته و خشک کنید.
۳. دو قاشق غذاخوری از ادویه کاهون را با روغن ترکیب کرده و ماهیها را در آن بغلتانید، اگر ماهیها را حداقل یک ساعت در آن بخوابانید بهتر است.
۴. تکههای ماهی را روی توری مشبک و زغال کباب کرده یا ۳۰ دقیقه در طبقه وسط فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد بریان کنید.
۵. سیر را در ۴ قاشق غذاخوری روغن، یک دقیقه تفت داده و روی ماهی بدهید.
نکات:
۱. به جای پودر پیاز آب یک پیاز رنده شده را با روغن مخلوط کنید.
۲. اگر ماهیها را در فر میپزید، با یک چاقوی کوچک در هر ماهی، یکی، دو شکاف کوچک ایجاد کنید.
۳. اگر میخواهید ماهی برشتهتر شود، آن را مدت بیشتری در فر بریان کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست