چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا

کاهون فیش، ترکیبی از آشپزی اسپانیا و فرانسه


کاهون فیش، ترکیبی از آشپزی اسپانیا و فرانسه

مواد لازم:
پودر سیر: یک قاشق غذاخوری
پودر پیاز: یک قاشق غذاخوری
فلفل قرمز: ۲ قاشق چای‌خوری
فلفل سفید: ۲ قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه: ۲ قاشق چای‌خوری
آویشن: یک قاشق غذاخوری
نمک: به …

مواد لازم:

پودر سیر: یک قاشق غذاخوری

پودر پیاز: یک قاشق غذاخوری

فلفل قرمز: ۲ قاشق چای‌خوری

فلفل سفید: ۲ قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه: ۲ قاشق چای‌خوری

آویشن: یک قاشق غذاخوری

نمک: به میزان لازم (اختیاری)

سیر: ۴ حبه، ساطوری

ماهی شیر: ۴×۲۰۰ گرم

روغن مایع: ۴ قاشق غذاخوری

روش تهیه:

۱. ادویه‌‌ها را در یک کیسه فریزر ریخته و به خوبی با هم مخلوط کنید.

۲. تکه‌های ماهی را نمک فراوان بپاشید سلفون بکشید، سپس یک ساعت در یخچال بگذارید. بعد از این مدت ماهی‌ها را شسته و خشک کنید.

۳. دو قاشق غذاخوری از ادویه کاهون را با روغن ترکیب کرده و ماهی‌ها را در آن بغلتانید، اگر ماهی‌ها را حداقل یک ساعت در آن بخوابانید بهتر است.

۴. تکه‌های ماهی را روی توری مشبک و زغال کباب کرده یا ۳۰ دقیقه در طبقه وسط فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد بریان کنید.

۵. سیر را در ۴ قاشق غذاخوری روغن، یک دقیقه تفت داده و روی ماهی بدهید.

نکات:

۱. به جای پودر پیاز آب یک پیاز رنده شده را با روغن مخلوط کنید.

۲. اگر ماهی‌ها را در فر می‌پزید، با یک چاقوی کوچک در هر ماهی، یکی، دو شکاف کوچک ایجاد کنید.

۳. اگر می‌خواهید ماهی برشته‌تر شود، آن را مدت بیشتری در فر بریان کنید.