سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 30 April, 2024
اگر می خواهید سبزی ها پس از پختن سبز بمانند باید ...
١) به طور کلی آب را قبل از ریختن سبزی بجوشانید و سبزی را در آب جوش ریخته، حرارت تند و یکنواخت به آن بدهید.
۲) در ظرف سبزی را هنگام پختن نباید ببندید.
۳) سبزی تا حدی باید پخته شود که قابل خوردن باشد و بیش از این میزان، طعم و رنگ آن تغییر خواهد کرد.
۴) برای سبزی هایی مانند نخودسبز که می خواهید سبز بماند، به نسبت هر کیلو یک قاشق مرباخوری جوش شیرین در آب اضافه کنید و برای هر نیم کیلو لوبیای سبز ٢ قاشق مرباخوری و برای هر ٣کیلو اسفناج یک قاشق مرباخوری جوش شیرین کافی است.
۵) برای سبزی هایی مانند پیازریز، گل کلم، تره فرنگی، مارچوبه و کرفس به جوش شیرین احتیاجی نیست، فقط آخر طبخ کمی نمک به آن اضافه کنید.
۶) نمک سبزی ها را باید آخر طبخ ریخت.
۷) بهتر است ظرفی که سبزی در آن پخته می شود، بزرگ، لعابی و با آب زیاد باشد که سبزی ها روی هم انباشته نشوند.
۸) اگر حفظ رنگ طبیعی سبزی موردنظر نباشد و بخواهید خوش طعم باشد و مواد مغذی آن حفظ بماند، آن قدر آب بریزید که پس از طبخ آب نداشته باشد.
۹) به طور کلی پس از کشیده شدن آب سبزی ٥٠ گرم کره روی آن بگذارید و حرارت دهید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران مجلس شورای اسلامی بابک زنجانی مجلس دولت سیزدهم قوه قضائیه خلیج فارس دولت لایحه بودجه 1403 شورای نگهبان حجاب مجلس یازدهم
تهران هواشناسی قوه قضاییه سیل آموزش و پرورش شهرداری تهران فضای مجازی سلامت پلیس شورای شهر تهران سازمان هواشناسی قتل
خودرو سایپا قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو کارگران ایران خودرو دلار بازار خودرو چین بانک مرکزی مالیات
تلویزیون سریال سینمای ایران سینما موسیقی دفاع مقدس رسانه تئاتر فیلم زنان رسانه ملی بازیگر
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین آمریکا جنگ غزه حماس نوار غزه روسیه عربستان نتانیاهو ترکیه
فوتبال پرسپولیس استقلال سپاهان تراکتور باشگاه استقلال تیم ملی فوتسال ایران لیگ برتر فوتسال بازی باشگاه پرسپولیس وحید شمسایی
هوش مصنوعی اینستاگرام تسلا ناسا اپل فناوری تبلیغات ماه گوگل همراه اول آیفون بنیاد ملی نخبگان
داروخانه مسمومیت دیابت خواب کاهش وزن طول عمر سلامت روان بارداری هندوانه