سه شنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۴ / 13 May, 2025
«تمرینات سنگین وزنی» راهی برای اوج شکوفایی ورزش ایران

وقتی تمام تیمهای ملی ورزشی ایران در مسابقات کشوری، قاره ای، جهانی، المپیک و ... را بررسی کنید، میبینید که تیمهای ورزشی ایران، در تمام زمینه ها، دارای یک ضعف اساسی و اصلی هستند و این ضعف باعث شده نتوانیم در مسابقاتی چون دوچرخه سواری، شنا، والیبال، فوتبال و ... نتیجهی قطعی درخشانی به دست آوریم تا بتوانیم بدون اما و اگرها به مقام و رتبه های بالا دست یابیم. بدون شک اگر این ضعف از تمام تیمهای ملی ایران رفع شود، ما بدون هیچ گونه اما و اگری به مقامها و رتبه های خیره کننده ای دست خواهیم یافت. بدون شک و به یقین برطرف کردن این ضعف در تمام تیمهای ملی ایران، میتواند دریچهی جدیدی برای پیشرفت فوقالعادهی ورزش ایران باز کند؛ لذا برای اینکه بتوانیم به اوج شکوفایی و اقتدار ورزش ایران دست یابیم، باید این ضعف از تیمهای ملی ایران برداشته و رفع شود.
اما ضعف اصلی و اساسی تمیهای ورزشی ایرانی چیست؟
اگر تمام بازیهای ایرانی را زیر نظر بگیرید، متوجه میشوید که تمام تیمهای ورزشی ایران از نظر سرعتی دارای ضعف هستند، ضعفی که به یقین ناشی از تمرینات نادرست است. البته این تمرینات به یقین نادرست نیستند، بلکه این تمرینات دارای یک ضعف هستند و تنها سبب ارتقای سرعت در حد خاصی میشوند.
من با بررسی بازهای تیمهای ملی، به این نتیجه رسیدم که باید شیوهی تمرینات تیمهای ملی را به سمت و سوی «تمرینات سنگین وزنی» ارتقا بدهیم. برای اینکه منظورم را متوجه شوید، بیایید برخی از این موارد را بررسی کنیم :
۱- شنا :
ما تا حالا نتوانستیم در شنا مقام و رتبهی بالایی بیاوریم که باعث افتخار کشورمان شویم. اما چه باید کرد؟ در تمرینات شنا، برای ارتقای سرعت شناگر، تلاش زیاد، تمرین زیاد، شنای طولانی و ... را ارائه میدهند، در صورتی که با این تمرینات، شاید شناگر تا حد محدودی دارای سرعت شود.
اما حالا چه کار کنیم که سرعت شناگر ما فوقالعاده زیاد شود؟
برای اینکه شناگر ما از سرعت فوقالعاده ای برخوردار شود، باید شناگرمان را در تمرینات سنگین وزن کنیم. یعنی لباسهای سنگین، یا ابزار سنگینی به شناگرمان وصل کنیم و از او بخواهیم تا به تمریناتش ادامه دهد. حال بدون اینکه شناگر را مورد سنجش قرار دهیم، بعد از یک هفته از او بخواهیم که تست شنا انجام دهد. این تست شنا را با تست شنای قبل از این تمرینات مقایسه کنید!!
البته شیوهی دیگر این است که دستها و پاهای شناگرانمان را با وزنه های مختلف در تمرینات و ساعات مختلف سنگین کنیم و در تستها وزنه ها را برداریم و سرعت و قدرت آنها را نسبت به قبل مقایسه کنیم.
این تمرینات خارقالعاده هستند و نتیجهی آنها فوقالعاده است!! شناگر ما سرعت خارقالعاده ای دارد و بدون شک اگر این تمرینات به صورت مستمر و فنی انجام بگیرد، ما میتوانیم در مسابقات، مقام و رتبه های بالایی به دست آوریم.
۲- دوچرخه سواری :
کشور ما در زمینهی دوچرخه سواری نتوانست مقامهای خوبی به دست آورد و اگر تمرینات تیم ملی را زیر نظر بگیرید، متوجه میشوید که تمام تمرینات تیم ملی برای بالا بردن سرعت کارایی دوچرخه سواران کافی نیست.
اما چه کار باید کرد!؟
برای این که بتوانیم دوچرخه سواران تیم ملی از آمادگی سرعتی و قدرتی بالایی برای مسابقات، برخوردار شوند، باید از «تمرینات سنگین وزن» استفاده کنیم. اما چگونه!؟
اگر ما ابزاری به دوچرخه های دوچرخه سوارانمان در تمرینات اضافه کنیم و مطابق برنامه ریزی دقیق روزانه به این ابزار یا وزنه ها اضافه کنیم و از دوچرخه سوار بخواهیم هر روز با شرایط اضافه وزنی دوچرخه، یک مصافت خاص را در زمان خاص طی کند، بدون شک دوچرخه سوار ما بعد از طی یک هفته، با برداشتن وزنه ها، قادر خواهد بود با سرعتی چند برابر سرعت تمرینات قدیمی، مصافتی را طی زمان کمتری از زمانهای قدیمی، طی کند.
این فوقالعاده است. میبینید که به همین راحتی دوچرخه سوار ما دارای سرعت و قدرت و استقامت فوقالعاده ای نسبت به زمانهای گذشته خواهد شد!
البته یک طرفند دیگر این است که چرخهای دوچرخه های تیم رین را طوری طراحی کنند که دو سه برابر فشاری که بر رکابهای یک دوچرخه معمولی وارد میشود، وارد کنند تا بتوانند دوچرخه برانند. با این کار قدرت پا زنی دوچرخه سوار افزایش یافته و وقتی با دوچرخه معمولی مسابقه حرکت میکند، انگار به پرواز درمی آید!!
۳- دو میدانی :
در دوهای سرعتی و قدرتی هم میتوان در تمرینات تیم ملی از شیوهی «تمرینات سنگین وزنی» استفاده کرده و از آنها بخواهیم با این شیوه تمریناتشان را ادامه دهند. بعد از یک هفته، تستی از دونده ها بگیرید.
نتیجه کاملاً فوقالعاده و باور نکردنی است!! دونده ما نه تنها از سرعت و قدرت کافی برخوردار است، بلکه رکورد شکنی هم میکند!
۴- والیبال :
در والیبال سرعت و قدرت پرش دو تا از نکات بسیار مهم هستند. اگر در تمرینات تیم ملی برای بالا بردن قدرت و سرعت پرش و ضرب زدن به توپ، از «تمرینات سنگین وزنی» استفاده شود، بدون شک هر تیمی با هر قدرتی روبروی تیم ملی کم خواهد آورد و شکست خواهد خورد.
برای این که والیبالیست های ما دارای قدرت و سرعت پرش و ضربه به توپ فوقالعاده ای شوند، باید وزنه های مخصوصی به دست و پاهای آنها اضافه کنیم و از آنها بخواهیم تا در تمرینات سنگین وزنی مشغول به کار بشوند. حالا بعد از یک هفته بدون وزنه ها از والیبالیست ها تست بگیرید.
نتیجه کاملاً فوقالعاده میباشد. والیبالیست ها نه تنها دارای پرش بلند تر، بلکه دارای قدرت ضربه زدن به توپ بالاتری خواهند بود.
۵- فوتبال :
درر تمریناتی که برای تیم ملی انجام میگیرند، چنانچه از شیوهی «تمرینات سنگین وزنی» استفاده شود، نه تنها بازیکنان تیم ملی از سرعت خارقالعاده ای برخوردار میشوند، بلکه دارای قدرت و عکسالعمل بالایی میشوند.
طی تمرینات سنگین وزنی باید وزنه های مخصوصی به بازیکنان وصل کنیم و از آنها بخواهیم تا با این شیوه تمریناتشان را ادامه بدهند و با این شرایط شروع به دریپل، ضربه زدن توپ و ... کنند.
حال بعد از یک هفته تستی از آنها بگیرید. باز هم نتیجه فوقالعاده است و فوتبالیستهای ما دارای سرعت، قدرت و عکسالعمل فوقالعاده ای هستند.
در تمام ورزشهای تیمهای ملی ایران اگر شیوهی «تمرینات سنگین وزنی» اعمال شود، بدون شک ورزش ایران از چنان اوج و شکوفایی برخوردار میشود، که هیچ کشوری تا به حال این چنین اوج و پیشرفتی را نداشته است.
سید احسان راستگو سوق
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست