چهارشنبه, ۱۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 5 February, 2025
ادویه مخلوط - ادویه خورش - ادویه پلویی - ادویه سرخ کردنی | ایران کوک
ادویه خورش و پلو مخلوط
پودر مزره خشک + ترخون + آویشن + گشنیز + شنبلیله + جعفری + شوید + نعنا + پونه + انیسون + بادیان + پودر پوست نارنج + پودر سیر + پودر موسیر + پودر دارچین + پیاز خشک
از هر کدام از ادویه های نام برده شده 1 – 2 قاشق چایخوری درون مخلوط کن یا میکسر بریزید و بزنید تا مواد یکدست شوند سپس درون شیشه ای بریزید و هر زمان خواستید مصرف کنید.
از ادویه های نام برده شده میتوانید در تمام خورش ها ، مایه پلوهای مخلوط ، انواع خوراک ها مانند زبان و همچنین برای سرخ کردن ماهی و مرغ ، انواع گوشت ، دلمه ، کوکو و هر چیزی که تمایل دارید استفاده کنید.
البته شما میتوانید هر کدام از ادویه ها را که تمایل ندارید از فهرست کم کنید یا جداگانه بکار ببرید اما استفاده همزمان از این ادویه ها عطر و طعم خاصی به غذاها میدهد.
نکته ها : استفاده از ادویه جات به مقدار مناسب در غذا خوب است و استفاده بیش از حد ادویه طعم غذا را تغییر میدهد ( بعنوان مثال 2 – 3 برابر نمکی که درون غذا میریزید خوب است ).
- دسته بندی دستور آشپزی : سس و چاشنی و ادویه
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست