پنجشنبه, ۱۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 30 January, 2025
مجله ویستا

سالاد سبزی و کالباس


سالاد سبزی و کالباس

● مواد لازم
▪ یک دسته کوچک برگ اسفناج یا برگ شاهی
▪ سه لایه کالباس
▪ یک چهارم فنجان سرکه سیب
▪ چهار قاشق مرباخوری شکر
▪ نمک و فلفل
▪ کمی فلفل قرمز
▪ کمی خردل
● طرز تهیه
برگ سبزی را …

مواد لازم

یک دسته کوچک برگ اسفناج یا برگ شاهی

سه لایه کالباس

یک چهارم فنجان سرکه سیب

چهار قاشق مرباخوری شکر

نمک و فلفل

کمی فلفل قرمز

کمی خردل

طرز تهیه

برگ سبزی را بخوبی بشویید. کالباس را خرد کرده و در تابه ای به آرامی حرارت دهید.

سپس آن را روی کاغذ مخصوص جذب روغن بگذارید تا روغن اضافه آن گرفته شود.سرکه سیب و شکر را با هم مخلوط کنید.

سبزی و کالباس را در ظرف مناسبی ریخته و پودر خردل و فلفل را به آن اضافه کنید و مخلوط شکر و سرکه سیب را روی آن بریزید و عصرانه را به صورت گرم میل کنید.

[مریم سعادتی]